Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátnőmmel, hogyan tovább? 28/F
2.5 évig voltunk együtt a barátnőmmel, az összebútorozás során (pontosabban az előtt) ütött be a krach és mivel másképp látunk több dolgot is, amelyet többszöri próbálkozásra sem sikerült megbeszélni, illetve engem a családommal szemben nagyon kellemetlen helyzetbe hozott így végül a szakítás mellett döntöttünk.
Kapcsolatunk alatt (mivel nagyon jól elvoltunk) sajnos a többi barátommal a kapcsolatom eléggé megkopott, kevesebbet találkoztunk, voltak összeveszések és így eléggé szétszéledtek az emberek körülöttem. Jelenleg egyedül élek egy albérletben (közel a munkahelyemhez) és itt vagyok egyedül. Hiányzik a másik felem, aki már nem az, nincsenek olyan barátaim akivel járnék bulizni, vagy éppenséggel rendszeresen sörözni. Több barátommal pedig mint írtam megkopott a kapcsolatom. Eléggé egyedül érzem magam jelenleg, nagy remények mellett dőlt össze minden sajnos, ami a kapcsolatunkat illeti.
Hogyan tovább? Hogyan tudnék új emberek felé nyitni?
Aki járt már hasonló helyzetben férfiként milyen tanácsot tudna adni jómagam helyzetére?
Segítő válaszokat előre is nagyon köszönöm!
" illetve engem a családommal szemben nagyon kellemetlen helyzetbe hozott"
Mi volt ez?
Ahogy a kettes írja.
Valami hobbi, sport?
Ékes példa, hogy miért nem szabad a barátokat (elsősorban az igazi barátokra gondolok, nem a távoli haverokra akikkel csak felületes témákról tudtok beszélni) hanyagolni a kapcsolat miatt. Ha nem szakítás lett volna a vége, akkor sem.
Vedd fel velük a kapcsolatot, kérj bocsánatot, ha eseteg még érdekled őket, többet ilyet ne csinálj.
Ugyanezt éltem át pár hónapja. Én egyből felkutattam a barátaimat, beiratkoztam táncolni, eljárok sportolni. Még mindig fáj, hogy elhagyott a barátnőm, pedig már 3 hónapja, hogy vége.
Próbálj meg magaddal foglalkozni is jelen helyzetben, olvass önismereti témákkal kapcsolatos írásokat, tedd hasznossá, hogy most "ennyi" időd lett, amit másra is tudsz fordítani.
Így van, keresd a régi barátokat és becsüld őket jobban. Egy kapcsolat mellett soha nem szabad elhanyagolni a barátaidat!
Sok sikert!
Próbáld meg helyreállítani a kapcsolatot a barátaiddal és nyitni új emberek felé. Ahogy a 6-os is írja, használd ki az időt önfejlesztésre és olyan tevékenységekre, amik feltöltenek. Ha egészséges vagy testi-lelki téren, akkor leszel vonzó más emberek számára is.
Fel a fejjel, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!