Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakítottam a barátnőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátnőmmel, hogyan tovább? 28/F

Figyelt kérdés

2.5 évig voltunk együtt a barátnőmmel, az összebútorozás során (pontosabban az előtt) ütött be a krach és mivel másképp látunk több dolgot is, amelyet többszöri próbálkozásra sem sikerült megbeszélni, illetve engem a családommal szemben nagyon kellemetlen helyzetbe hozott így végül a szakítás mellett döntöttünk.

Kapcsolatunk alatt (mivel nagyon jól elvoltunk) sajnos a többi barátommal a kapcsolatom eléggé megkopott, kevesebbet találkoztunk, voltak összeveszések és így eléggé szétszéledtek az emberek körülöttem. Jelenleg egyedül élek egy albérletben (közel a munkahelyemhez) és itt vagyok egyedül. Hiányzik a másik felem, aki már nem az, nincsenek olyan barátaim akivel járnék bulizni, vagy éppenséggel rendszeresen sörözni. Több barátommal pedig mint írtam megkopott a kapcsolatom. Eléggé egyedül érzem magam jelenleg, nagy remények mellett dőlt össze minden sajnos, ami a kapcsolatunkat illeti.

Hogyan tovább? Hogyan tudnék új emberek felé nyitni?

Aki járt már hasonló helyzetben férfiként milyen tanácsot tudna adni jómagam helyzetére?

Segítő válaszokat előre is nagyon köszönöm!

2023. ápr. 16. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

" illetve engem a családommal szemben nagyon kellemetlen helyzetbe hozott"

Mi volt ez?

2023. ápr. 16. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Vedd föl újra a régi barátaiddal a kapcsolatot.
2023. ápr. 17. 00:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a kettes írja.

Valami hobbi, sport?

2023. ápr. 17. 00:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Vedd fel a régi haverokkal a kapcsolatot ez a legjobb amit most csinálhatsz. Anno én is ezt csináltam, pontosabban ők egyből ott voltak mellettem, pedig én is eléggé elhanyagltam őlet, amíg volt barátnőm.
2023. ápr. 17. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Ékes példa, hogy miért nem szabad a barátokat (elsősorban az igazi barátokra gondolok, nem a távoli haverokra akikkel csak felületes témákról tudtok beszélni) hanyagolni a kapcsolat miatt. Ha nem szakítás lett volna a vége, akkor sem.

Vedd fel velük a kapcsolatot, kérj bocsánatot, ha eseteg még érdekled őket, többet ilyet ne csinálj.

2023. ápr. 17. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt éltem át pár hónapja. Én egyből felkutattam a barátaimat, beiratkoztam táncolni, eljárok sportolni. Még mindig fáj, hogy elhagyott a barátnőm, pedig már 3 hónapja, hogy vége.

Próbálj meg magaddal foglalkozni is jelen helyzetben, olvass önismereti témákkal kapcsolatos írásokat, tedd hasznossá, hogy most "ennyi" időd lett, amit másra is tudsz fordítani.

2023. ápr. 17. 10:02
 7/8 anonim válasza:
100%

Így van, keresd a régi barátokat és becsüld őket jobban. Egy kapcsolat mellett soha nem szabad elhanyagolni a barátaidat!

Sok sikert!

2023. ápr. 17. 10:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg helyreállítani a kapcsolatot a barátaiddal és nyitni új emberek felé. Ahogy a 6-os is írja, használd ki az időt önfejlesztésre és olyan tevékenységekre, amik feltöltenek. Ha egészséges vagy testi-lelki téren, akkor leszel vonzó más emberek számára is.

Fel a fejjel, sok sikert!

2023. ápr. 17. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!