Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya nőknél milyen férfiakna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya nőknél milyen férfiaknak van esélye?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy manapság már velük is nehéz összejönni...

2023. ápr. 16. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
miért szeretnél csúnya nőt?
2023. ápr. 16. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nőt szeretne, hogy otthon ne nézzék melegnek, de még egy ronda sem jön neki össze.

Feltételezem társkeresőn ismerkedik a kérdező, mert ott van az, pláne Tinderen, hogy az elhízott, igénytelen, iskolázatlan nők is is olyan magas elvárásokat támasztanak a férfiakkal szemben, mintha mindenki csak rájuk várna.

Nagy szerencse, hogy nem vagyok szingli mert nem tudom lenne-e esélyem újra barátnőt találni magamnak, mivel én sem merek élőben ismerkedni nappal, buliba meg nem szoktam járni, szóval én is lehet meglennék lőve :D

2023. ápr. 16. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
a szingli jelzőt nem csak nőkre mondják? elég hominak hangzik. mondj egyedülállót, de ne szinglit.
2023. ápr. 16. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Van az egyik részük, akik tisztában vannak az adottságaikkal és ezek alapján keresnek párt. Ők ha személyiség tekintetében nagyjából rendben vannak, akkor viszonylag hamar találnak párt.

A másik részük nem fogadja el, hogy nem született szépségkirálynőnek és úgy próbálnak védekezni, hogy támadnak, magyarán még azokat sem engedik közel magukhoz, akiket esetleg érdekelnének, miközben úgy állítják be, mintha ők nem akarnának kapcsolatot, vagy éppen csak senki hozzájuk méltót nem ismernek.

2023. ápr. 16. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
A 4 jól leírta modjuk én a normák kategiriacal meg ben nem találkiztam
2023. ápr. 16. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
A csúnya lányok nem léteznek. Tedd fel másképp a kérdést. Ki jön veled úgy össze , hogy lecsuányázod?
2023. ápr. 17. 02:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Hasonlóan érzek én is. Ráadásul - bár gondolom, te is így vagy - pont olyan nővel vagyok együtt, akit nem adnék senkiért, és akivel kölcsönösen erősek az érzések. Nem tudom, neked megvan-e még egy-két társkeresős profilod, főleg valamilyen hagyományos társkeresős profilod (pl. Párom.hu, Randivonal, stb.). Azért a hagyományosakat emelem ki, mert ezeken végig lehet böngészni a profilokat, nem kell matchelni (párba állni) hozzá. Én amúgy anno ezt a részét nem tapasztaltam, hogy a nagyon igényteleneknek is óriási elvárásaik lennének, de mostanában, amikor végigböngésztem a női profilokat, azt kell mondjam, már én is ezt látom (alul linkeltem egy kérdést, ott a 39-es válasz az enyém, pont ugyanazzal a mondattal kezdtem a kommentem mint te, hogy nem lennék ma egy társat kereső szingli férfi helyében). Az alul linkelt kérdésben három példát is hoztam az általad említettekre.

A (hagyományos) társkeresőket végigböngészve nekem erősen az volt az érzésem, mintha manapság a nők közül nagy többségében már csak a "legrászorultabbak" lennének fönn, és a normálisabb nők mintha nagy számban hagyták volna el ezeket az oldalakat. A Randivonalon, én őszintén szólva egyetlen értelmesen kinéző, és/vagy egyetemista/diplomás, és/vagy csinos nőt se láttam a környékemen, amikor legutóbb szétnéztem (szó szerint egyet se). Én ugyanis azon az oldalon ismertem meg a párom, és bőven emlékszem még, hogy akkoriban nagyon más volt ott a felhozatal. Mintha elindult volna egy olyan trend a társkeresős piacon, hogy az értelmesebb és jobban kinéző emberkék már nagyon kevesen vannak fenn. Legalábbis a hagyományos társkeresőket nézve.

Erősítsetek meg vagy cáfoljatok: más is tapasztal ilyet, vagy csak én? Női szemszög is jöhet.

(Az említett kérdés pedig: https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1220..

2023. ápr. 17. 05:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, nem ment át a link normálisan. Ez az említett kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1220..

2023. ápr. 17. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!