Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, alacsony kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, alacsony kövér nagyon csúnya nőként, nem kellek alacsony kövér csúnya férfiaknak?

Figyelt kérdés

Mert alacsony kövér csúnya férfiak is magas vékony 10/10 külsejű szexistennővel hajlandóak összejönni. Érdemes ilyenkor alacsony kövér nagyon csúnya nőként, magas izmos 10/10 külsejű férfiakkal ismerkedni, mert alacsony kövér csúnya férfiaknak nem kellek? Vagy végleg adjam fel társkeresés és törődjek bele hogy senkinek nem fogok kelleni? Valaki egyéb ötlet?

33/Nő

2022. jan. 15. 11:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
25%
Emlékszel még arra a jóképű, fasza csávóra, akit elutasítottál 10 éve, mert nem volt elég alfa, meg még ki akartad élni magad? Ő volt az igazi... Jól elqrtad...
2022. jan. 15. 11:39
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem opció hogy adsz magadra, lefogysz?
2022. jan. 15. 11:42
 3/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem hiszem, hogy alacsony kövér csúnya férfiak 10/10-es nőkkel össze is tudnának jönni.
2022. jan. 15. 11:43
 4/23 anonim ***** válasza:
65%
Én szívesen megismernélek, bár nem vagyok kövér, csak mackós. A véleményem az, hogy nincs csúnya nő.
2022. jan. 15. 11:46
 5/23 anonim ***** válasza:
66%
Olcsó provokatív kérdés szombat délelőttre.
2022. jan. 15. 11:46
 6/23 anonim ***** válasza:
75%

160 cm vagyok, és 91kg. Soha nem.volt problémám a társkereséssel! Férjnek is egy sikeres, vicces, IT.s uriembert valasztottam, nem a selejtet....még azt sem lehet mondani, hogy "hozzamentemamaradékhoz"

Neki én 10/10es vagyok....Viszont. a Tik-Tok és/vagy instamercével 10/10es adottságokkal rendelkező nők, annyira bele vannak bolondulva saját magukba, hogy semmilyen pasival nem allnak le! Keress olyan férfit, aki abtelt formákat kedveli. Sokan vannak! Többen mint gondolnád

2022. jan. 15. 11:50
 7/23 anonim ***** válasza:
96%
Nem egészen értem, hogy miért írják sokan, hogy nincs csúnya nő. Én nőként nagyon a legtöbb nőt szépnek, csinosnak, helyesnek látom vagy egyszerűen csak azt gondolom, hogy átlagos, semmi különös, de azért szerintem van csúnya nő is. Találkoztam olyan nővel, akinek se foga, se haja nem nagyon volt, ellenben jó sok arcszőrzete volt, pattanásos volt az arca, csúnyák voltak a vonásai és egészen folyamatosan cigizett. Ez nem számít csúnyának?
2022. jan. 15. 11:54
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
* Én nőként a legtöbb nőt ...
2022. jan. 15. 11:55
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja, egyébként férjnél volt, úh. tényleg semmi nem reménytelen.

7-es voltam

10/23 anonim ***** válasza:
52%
#7 A körökben ahol mozgok, nincsenek ilyenek, ezért írtam.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!