Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, alacsony kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, alacsony kövér nagyon csúnya nőként, nem kellek alacsony kövér csúnya férfiaknak?

Figyelt kérdés

Mert alacsony kövér csúnya férfiak is magas vékony 10/10 külsejű szexistennővel hajlandóak összejönni. Érdemes ilyenkor alacsony kövér nagyon csúnya nőként, magas izmos 10/10 külsejű férfiakkal ismerkedni, mert alacsony kövér csúnya férfiaknak nem kellek? Vagy végleg adjam fel társkeresés és törődjek bele hogy senkinek nem fogok kelleni? Valaki egyéb ötlet?

33/Nő

2022. jan. 15. 11:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
46%

És? Kit érdekel ő minek tartja magát. Attól még hadd engedd meg nekem, hogy én tarthassam akár bombázónak vagy annyira f*sz durrantónak, hogy akár rögtön ki is verjem rá ha annyira bejön.

Az, hogy valaki valakiről mit gondol egy dolog. De hogy más (jelen esetben én) az más dolog. Más emberek, más ízlések. Eleve nem is Magyarországon születtem és szocializálódtam, eleve totál mások a preferenciáim mint a magyarországiaknak.

2022. jan. 15. 21:40
 22/23 anonim ***** válasza:
59%

Ebben a kérdésben az egyetlen vörös posztó az, hogy csúnya vagy. Ha csak alacsony és telt lennél, még simán dárdáználak..

Vagy küldj képet, és meglátom.

30F

2022. jan. 15. 23:13
 23/23 anonim ***** válasza:
54%
De ugysem fog,engem is érdekelne, hogy valoba csunya e vagy sem....de esélytelen a kép.
2022. jan. 16. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!