Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony férfiaknak (170cm) miért megy nehezebben a csajozás?
Nyilván a magasabb férfiasabb, azért. (persze egy szint fölött már nem ad annyi pluszt, főleg ha valaki langaléta és mellé görbe a tartása stb. )
De értelemszerűen az alacsonyabb lányoknál próbálkozz inkább, a magasság témát meg szóba se hozd külön.
A magas férfiaknak sem feltétlen megy, én pl 190 cm vagyok és sosem volt még barátnőm. Mivel ez csak egyetlen feltétel a háromból, aminek meg kell felelned.
Pontosabban kifejezve a legfontosabb a jóképűség, ennek hiányában minimálisra redukálódnak az esélyeid. Ez a tulajdonság, tudniillik a jóképűség önmagában is sikert hozhat, fiatal korban a siker elsődleges záloga.
A második legfontosabb az izmos, sportos, szálkás alatt, ez jóképűséggel párosítva szinte biztos siker. Önmagában viszont nem sok mindenre elég, bár lehet vele eredményesen csajozni átlagos arc mellett is.
A harmadik pedig a magasság, ami önmagában semmit sem ér, ha nem vagy jóképű és/vagy izmos, de ezekkel párosítva 100% siker.
A fiatal férfiakat tekintve ezek a meghatározó szempontok, idősebb korban pénzzel lehet kompenzálni, de cserébe félre fog kúrni a csaj.
Nem megy nehezebben a csajozás. Miért lenne bármivel nehezebb? Legfeljebb csak leszűkül azon hölgyek száma, akiknél bevágódhatsz.
Minek görcsölni azon, amin nem lehet változtatni?
Most nézem csak a korod. Még lehetsz magasabb.
Hogy kerültem a tini kategóriába???
Én 25 vagyok 170 és sose volt még barátnőm a magasságom miatt, pedig helyes is vagyok. Egy kivételével (ő is egy cégvezető) az összes alacsony (<=170) férfi ismerősöm vagy szingli vagy szűz. Szóval más is tapasztalta ugyanezt. Én már túltettem ezen magamat, csak a diploma megszerzése és egy normális munkahely jár a fejembe, meg az a remény, hogy hátha meghalok pár éven belül egy gyors lefolyású betegségben. Megváltás lenne.
Te addig is bízz abban, hogy 24 éves korodra (eddig tart a növekedés) elérd a lélektani 175-öt, mert - habár az se egy nagy durranás - az alatt szinte semmi esélyed nem lesz a nőknél (pénzéhes r****cok más téma nem számítva ide).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!