Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért küld el minden lány a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért küld el minden lány a magasságom miatt? (többi lent)

Figyelt kérdés

18 éves vagyok,170cm magas és állandóan elküldenek miatta,pedig nem vagyok csúnya,gyönyörű se hanem teljesen átlagos,arcra,testalkatra,akárhogy közeledek,legyen az kedves,udvarias,őszinte,romantikus,vagy erotikus mindig a magasság,nagyon ritkán próbálkozok be magas csajoknál,csak akkor ha kivételesn csinos,vagy szép,de mindig hidegzuhanyként ér hogy elutasítanak,majd 2 óra múlva egy 190cm-es colos,szálkás pasival hagyják el a szórakozóhelyet.De a legrosszabb hogy már az alacsonyak is így vannak ezzel,mindenkinek magas pasi kell,miért???

Fiúk ti is jártatok így?

Lányok miért mindig a magasak jönnek be?

2016. ápr. 3. 03:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts. Nekem magasabb bnőm van, mint én szóval. :)

Az a baj, hogy "átlagos vagy". Az átlagos nem kell. Legyél egyedi.

2016. ápr. 3. 03:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,a testalkatom,és az arcberendezésemre értettem az átlagost nem a stílusomra:)
2016. ápr. 3. 03:41
 3/16 anonim ***** válasza:
És milyen az átlagos arc? Nincs két egyforma ember. Kivétel az ikrek, de valamiben azok is eltérnek.
2016. ápr. 3. 03:55
 4/16 A kérdező kommentje:
Végülis az igaz hogy szubjektív hogy kinek mi a szép,én azért mondtam átlagosnak mert se nem kiemelkedően szép,se kielmekedően csúnya,na de nagyon elvonatkoztsttunk a kérdéstől:)
2016. ápr. 3. 04:31
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez ma a trendi. Nem értem, hogy miért számít a magasság, egyszerűen ez tényleg egy trend lett. Marhaság, de ez van. Majd találkozol egy normális lánnyal is, aki tudja értékelni azon dolgokat, amik fontosabbak jóval, mint a magasság.
2016. ápr. 3. 04:57
 6/16 anonim ***** válasza:
72%

Engem pont az zavar ha alacsonyabb vagyok mint a fiú... Ha nem érek az állánál feljebb az kifejezetten irritál... Persze el tudom fogadni de nagyon rossz... (163-4 cm vagyok) oszttársaimhoz képest nagyon is alacsony...

Nekem egy nállam MAX 10 cm-be magasabb fiú kell.

De ha kedves és a személyisége tetszik meg akkor persze elnézhető hogy jóval magasabb...😊

2016. ápr. 3. 09:00
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
azert mert a lanyok butak es kell valaki akire felnezhetnek... de könnyen lehet orvosolni én csak 5 cm el vagyok magasabb mégsem volt ezzel sose problémám... ha határozott és magabiztos vagy nem fogják érdekelni őket a magasság... nem vagyok szép nem vagyok ronda se nem vagyok kigyurt nem vagyok cingar se nem vagyok sovány de nem vagyok kövér se tehát abba az átlagos kinezetbe tartozhatok amit említettél csak nagyon jol elő tudom adni magam és így nem az aprosagokkal törődnek... és én tényleg jó (és persze normális) csajoknal probalkozok be akik gond nélkül el is hajthatnanak jönne nekik a következő
2016. ápr. 3. 09:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

165 cm vagyok,es nekem nem tetszenek a magas fiuk. Volt egy 185 cm magas baratom,de a magassagat pont nem szerettem. Idegesito volt,hogy mindig felfele kellett neznem,meg allandoan lehajolt hozzam,mert halkan beszelek.:(

Szoval en inkabb 170 koruli fiuval jonnek ossze,mint egy 2 meteres oriassal.

2016. ápr. 3. 09:51
 9/16 anonim válasza:
100%
Nekem személyszerint pont az alacsonyabb fiúk jönnek be. Volt már kapcsolatom 2 azaz 2 méteres fiúval. Egy idő után nagyon rossz volt folyton felnézni rá. Csak bátran.
2016. ápr. 3. 13:33
 10/16 anonim ***** válasza:
67%

én se szeretem ha alacsonyabb nálam a srác, de én pl 164 vagyok szóval a 170 az teljesen tökéletes.

18L

2016. ápr. 3. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!