Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küld el minden lány a magasságom miatt? (többi lent)
18 éves vagyok,170cm magas és állandóan elküldenek miatta,pedig nem vagyok csúnya,gyönyörű se hanem teljesen átlagos,arcra,testalkatra,akárhogy közeledek,legyen az kedves,udvarias,őszinte,romantikus,vagy erotikus mindig a magasság,nagyon ritkán próbálkozok be magas csajoknál,csak akkor ha kivételesn csinos,vagy szép,de mindig hidegzuhanyként ér hogy elutasítanak,majd 2 óra múlva egy 190cm-es colos,szálkás pasival hagyják el a szórakozóhelyet.De a legrosszabb hogy már az alacsonyak is így vannak ezzel,mindenkinek magas pasi kell,miért???
Fiúk ti is jártatok így?
Lányok miért mindig a magasak jönnek be?
Ne általánosíts. Nekem magasabb bnőm van, mint én szóval. :)
Az a baj, hogy "átlagos vagy". Az átlagos nem kell. Legyél egyedi.
Engem pont az zavar ha alacsonyabb vagyok mint a fiú... Ha nem érek az állánál feljebb az kifejezetten irritál... Persze el tudom fogadni de nagyon rossz... (163-4 cm vagyok) oszttársaimhoz képest nagyon is alacsony...
Nekem egy nállam MAX 10 cm-be magasabb fiú kell.
De ha kedves és a személyisége tetszik meg akkor persze elnézhető hogy jóval magasabb...😊
165 cm vagyok,es nekem nem tetszenek a magas fiuk. Volt egy 185 cm magas baratom,de a magassagat pont nem szerettem. Idegesito volt,hogy mindig felfele kellett neznem,meg allandoan lehajolt hozzam,mert halkan beszelek.:(
Szoval en inkabb 170 koruli fiuval jonnek ossze,mint egy 2 meteres oriassal.
én se szeretem ha alacsonyabb nálam a srác, de én pl 164 vagyok szóval a 170 az teljesen tökéletes.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!