Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küld el minden lány a magasságom miatt? (többi lent)
18 éves vagyok,170cm magas és állandóan elküldenek miatta,pedig nem vagyok csúnya,gyönyörű se hanem teljesen átlagos,arcra,testalkatra,akárhogy közeledek,legyen az kedves,udvarias,őszinte,romantikus,vagy erotikus mindig a magasság,nagyon ritkán próbálkozok be magas csajoknál,csak akkor ha kivételesn csinos,vagy szép,de mindig hidegzuhanyként ér hogy elutasítanak,majd 2 óra múlva egy 190cm-es colos,szálkás pasival hagyják el a szórakozóhelyet.De a legrosszabb hogy már az alacsonyak is így vannak ezzel,mindenkinek magas pasi kell,miért???
Fiúk ti is jártatok így?
Lányok miért mindig a magasak jönnek be?
Tisztelet a kivetelnek..
Mert nem a magasag szàmít semm az hogy szép vagy e vagy csúnya... nàllam nem a magassàg sem a külső. :).de attól függetlenül légy egyedii. És törekedj arra hogy a belsődbe szeressenek bele..mert "KÜLSÖ MEGFOG , BELSŐ MEGTART , ;) 16/L
Nem a magasságod, hanem az alacsonyságod miatt küld el minden lány. :-))
Viccet félretéve, ahogy az eddig érkezett válaszokból is látszik, korántsem igaz, hogy csak a magas fiúk jönnek be a csajoknak. Valami más lesz ott a probléma.
Utolsó:
Nem vagyok tökélestes,hisz senki nem az,de nincsenek látszólag olyan hibáim amik taszítóak lehetnek,ennyire markánsan.A magasságom iránti elégedetlenségükre pedig egyértelmű jeleket adnak,vagy csak szimplán őszinték,és elmondják...):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!