Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, alacsony kövér nagyon csúnya nőként, nem kellek alacsony kövér csúnya férfiaknak?
Mert alacsony kövér csúnya férfiak is magas vékony 10/10 külsejű szexistennővel hajlandóak összejönni. Érdemes ilyenkor alacsony kövér nagyon csúnya nőként, magas izmos 10/10 külsejű férfiakkal ismerkedni, mert alacsony kövér csúnya férfiaknak nem kellek? Vagy végleg adjam fel társkeresés és törődjek bele hogy senkinek nem fogok kelleni? Valaki egyéb ötlet?
33/Nő
11
Miért lenne troll? Egy szép nő jóképű férfit keres, egy átlagos nő átlagos férfit, egy csúnya nő csúnya férfit. Ez így van, ezt még kutatások is alátámasztják (az emberek döntő többsége ugyanolyan vonzerejű társat választ, mint ő maga).
13
Nem szoktam a levegőbe beszélni. Csak olyan férfivel jöttem össze, akit nem tartottam vonzónak. Volt olyan, aki csak simán semleges, közömbös volt számomra és volt olyan is, akit kifejezetten csúnyának találtam.
Még egy értelmesebb incel is tudja hogy egy a kérdésben említett kategóriájú nőnek bizony rosszabb sora van mint egy hasonlóan ronda incelnek.
Ha kövér is vagy, ronda is vagy, akkor igényekkel vagy anélkül is eláshatod magadat, mert egy jóérzésű férfi sem adja egy bizonyos (általában elég alacsony) szint alá.
Azaz sajnalom, de hiába adod le, adod fel a szintedet, nem látok számottevő esélyt.
Dobj egy üzenetet kérdező, 180cm férfi vagyok és szexuálisan vonzanak a telt nők.
Majd kiderül mennyire te vagy a válogatós vagy mások. (ha mégcsak nem is írsz akkor egyszerű lesz a válasz)
Meslélj milyen vagy?
Mert ez így nagyon kevés. Lehet hogy valakinek te vagy a favorit!
Alsó szomszédot is elvette valaki,pedig...a jó izlés határa alatt volt.
165 cm vagyok 80 kg
Igaz nem mondja meg senki hány kg vagyok ,mivel eloszlik rajtam mindenhova....deee ,sose volt probléma az ismerkedés terén .barátom 170 es 70 kg
Sztem menj el egy kozmetikushoz es egy fodrászhoz .neha fesd ki magad meg öltözz csinin
Természetesen nem írt nekem
(#16 voltam)
19
Miért gondolod, hogy azonnal ugrik és írni fog neked? Nem biztos, hogy itt akar ismerkedni.
Amúgy leírta, hogy csúnyának is tartja magát, erre a részre nem is reagáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!