Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fériként miért akartok barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fériként miért akartok barátnőt/van barátnőtök?

Figyelt kérdés
Őszinte válaszokra vagyok kíváncsi főleg.

2023. ápr. 16. 15:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Így igaz sajnos, ahogy mondod. Fejétől bűzlik a hal..
2023. ápr. 17. 09:59
 22/30 A kérdező kommentje:

19: Hopsz lebuktam. Ettől függetlenül ezt egy mgtow kategóriás kérdésnek szántam mint mgtow kérdező.

Egy igazi "incel" erre a kérdésre azt mondaná, hogy mstow (men sent their own way) cope.

2023. ápr. 19. 23:39
 23/30 A kérdező kommentje:
Az incelek saját elmondásuk szerint barátnőt akarnak, majd házasodni akarnak, csak nem tudnak a genetikájuk vagy a jelenlegi társadalmi viszonyok miatt.
2023. ápr. 19. 23:41
 24/30 anonim ***** válasza:
Ez mit jelent? "Egy igazi "incel" erre a kérdésre azt mondaná, hogy mstow (men sent their own way) cope."
2023. ápr. 19. 23:46
 25/30 A kérdező kommentje:
Az igazi darknetes incelek lenézik azokat a férfikat, akik a hosszú távú párkapcsolat értelmetlenségéről beszélnek. Szerintük a férfi életének csúcsa, ha barátnője lesz. Aki másról beszél, az csak egy lúzer, akinek nem sikerült, ezért hogy ne érezze rosszul magát, úgy tesz, mintha saját döntésből nem akarná (ez a mondat röviden a cope szó).
2023. ápr. 19. 23:49
 26/30 A kérdező kommentje:
Közbe ugyanakkor az incelek arról is beszélnek, hogy amúgy a mai nők ilyenek meg olyanok, ami ellentmondás valamennyire.
2023. ápr. 19. 23:50
 27/30 A kérdező kommentje:
Nyilván az inceleknek is igazuk van abban, hogy nem mondhatod valamiről hitelesen, hogy nem akarod amíg te meg se kaptad.
2023. ápr. 19. 23:53
 28/30 anonim ***** válasza:

Köszi!

Hát, abból a szempontból igazuk lehet ezeknek az inceleknek, hogy aki nyíltan arról beszél, diskurál a neten, hogy ő MGTOW, és miért nem akar barátnőt, ez a kör valóban eltér attól a valódi agglegény típusú férfi körtől, akik TÉNYLEG saját akaratukból nem akarnak barátnőt. Az én másodunokatesómat például egyesek folyton szivatják a családban, hogy miért nem érdeklődik a nők után, nem homokos-e (nem)? De őt egyszerűen nem érdekli a dolog. Pár éve volt egy barátnője pár hónapig, de unta az egészet, egyszerűen más érdekli, irritálja a téma. Ezek az agglegény típusú férfiak, akik - az MGTOW-októl eltérően - nem diskurálnak a MIÉRT-ről az interneten, hanem inkább bosszantja őket a téma. Akik beszélnek róla, azokat valamilyen szinten mégis érdekli a dolog.

2023. ápr. 20. 00:29
 29/30 anonim ***** válasza:

Amúgy olvastam egy felmérést (USA viszonylatában), amely szerint a szingli férfiak 50%-a keres tudatosan, aktívan párt (ők azok, akiket frusztrál az egyedüllét), míg a másik 50% jól érzi magát egyedül, és vagy nem akar kapcsolatot, vagy csak lazán keresgél (értelemszerűen ide tartoznak az agglegény típusú, és a csak szexet kereső férfiak is). A Gyakorinak ebben a rovatában persze felülreprezentáltak a frusztrált férfiak, de ez érthető is, máskülönben nem lenne a neve Társkeresési problémák. Másik oldalról meg ugye rengeteg nő tapasztalja, hogy sokan csak kalandot keresnek például Tinderen, azok meg a másik 50-be tartoznak.

Ha jól belegondolunk, mindkét kör szemmel is jól látható méretű. De agglegény formákat is lehet látni azért, ha az ember nyitva tartja a szemét.

2023. ápr. 20. 02:56
 30/30 anonim ***** válasza:

Én azt hülyeségnek tartom, hogy ha valaki beszélget valaminek a miértjéről annak, hogy mit miért nem csinál, akkor az azért van mert mondjuk őt valójában érdekli a dolog és akarja is csinálni csak nem tudja.

Persze a hátár a két dolog között elég vékony és simán mondhatuk, hogy "jajj persze téged csak azért nem érdeklnek tegyük fel a nők, mert nem tudsz csajozni"...

És a két dolog egymásból is kialakulhat, hogy nem tudsz csajozni, ismerkedni (valamiért) ezért később úgy döntesz, hogy akkor végleg felhagysz a dologgal, de az is lehet, hogy te éppenséggel tudnál találni párt magadnak, csak nem olyat amilyet szeretnél és inkább nem próbálkozol mindenképp, hanem más dolognak szenteled az idődet.

Magam példájából kiindulva: én soha sem voltam éppen népszerű a nők körében, de azért volt hosszú távú kapcsolatom régebben, ahogy alkalmi szexuális élményben is volt részem. Viszont mára eljutottam odáig, hogy már nem érdekel az egész dolog, olyan szinten nem, hogy aktívan nem foglalkozok vele. Nem megyek oda senkihez, nem társkeresőzök, nem akarok ismerkedni és még ha azt is látom, hogy esetleg minimálisan valamelyik nőt érdeklem, akkor sem erőlködöm és próbálom meg folytatni a dologt, pl. randi meghívással vagy hasonlók.

Mindezektől függetlenül szerintem még lehet beszélni a témáról és lehet másoknak segíteni, vagy szimplán csak megosztani a tapasztalatainkat, véleményünket. Ettől ez még nem lesz "cope".

2023. ápr. 20. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!