Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fériként miért akartok barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fériként miért akartok barátnőt/van barátnőtök?

Figyelt kérdés
Őszinte válaszokra vagyok kíváncsi főleg.

2023. ápr. 16. 15:15
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

8: Én is ugyanezt a kérdést szoktam magamnak feltenni és sajnos arra jutottam, hogy rám igazából érvényes az 1., a 2. és az 5. válaszlehetőség.

Ahogy más kérdés alatt leírták, Magyarországon kétféle munka létezik: főnök és beosztott. Beosztottként igazából tök mindegy mennyit keresek, sose fogja elérni azt a szintet, amit szeretnék. Ha főnök akarok lenni, akkor viszont kell a barátnő/gyerek stb. Egy egyedülálló "incel" típusú emberből nem csinálnak főnököt. Egy házasságban és családban élő férfi viszont automatikusan igazi vezéregyéniség lesz.

Másik dolog ugye a szex minden héten egyszer. Haverom mondta részegen, hogy náluk a felesége hetente egyszer engedi magát megd**ni). Na most nekem a prostitúción kívül inkább 2 évente van egy alkalom.

2023. ápr. 16. 17:06
 12/30 anonim ***** válasza:
87%

Ha szexre vágysz el tudsz menni prostizni, és ott legalább olyan nőt választasz magadnak amilyet akarsz és nem kell küzdeni érte, valószínűleg még olcsóbban is jössz ki.

Beosztottként is lehet normálisan élni, ha meg nincs családod akkor igazából töredék pénzből is elvagy, mint akinek mondjuk 2-3 gyereket kell eltartania.

Persze az igényeidtől függ a dolog, de azt hiszem a legtöbb férfinak, főleg ha nincs benne bizonyítási, farokméregetési vágy és "verseny"szellem, akkor eléggé alacsonyak az igényei. Egy kis lakás, melegvíz, minden nap kaja, valami jármű(vek) (motor, kocsi, bringa stb), meg egy hely ahol aludhat. Aztán ennyi.

2023. ápr. 16. 18:31
 13/30 A kérdező kommentje:
Végül is lehet igazad van. A pénzköltésem 80% -a jelenleg étel, mert szeretem a gyorséttermet.
2023. ápr. 16. 20:52
 14/30 anonim ***** válasza:
66%
Tényleg érdekes amit a 12-es ír. Én is azt látom, hogy azok a férfiak, akik beletörődtek hogy nem lesz kapcsolatuk, vagy csak szimplán nem is érdekli őket a kapcsolat, rendszerint sokkal egyszerűbb, nyugodtabb élettel beérik. Nem érdekli őket a divat vagy hogy presztízs miatt vegyenek meg valamit. A vicc az egészben, hogy elméletileg a nőknek éppen az ilyen férfiak jönnek be, legalábbis az elmondások alapján, a gyakorlat viszont mégis mást mutat.
2023. ápr. 16. 22:07
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Tehát az, hogy vannak érzéseim az a nők áltlal rám erőszakolt blue pill?:D

Srác, kezeltesd magad. Látszik, hogy elképzelésed sincs a párkapcsolatokról, de nagy eséllyel az emberi kapcsolatokról sem nagyon. Vagy csak simán pszichopata vagy.

2023. ápr. 16. 23:42
 16/30 A kérdező kommentje:
15: Amíg itt irogatsz, a barátnőd mit csinál?
2023. ápr. 17. 00:44
 17/30 anonim ***** válasza:
16, épp alszik. De általában akkor írogatok ide amikor pl munkában van, nekem meg semmi dolgom. Hogy jön ez most ide?
2023. ápr. 17. 08:32
 18/30 anonim ***** válasza:

Azt hittem, egy értelmes szavazás lesz, kár volt így elrontani, elviccelni(?) az egyes kategóriákat. Sajnos a válaszopciók nem alkalmasak arra a célra, amit vársz: hogy őszinte válaszok szülessenek. Ezek alapján biztosan nem teljesül a "kutatási célod".

Például ezt minek kellett?

"a döntéseket együtt hozzuk (AZAZ Ő)". -> ez egy echte előítéletes, sugalmazó megfogalmazás, mely azt sugallja az ember számára, hogy egy kapcsolatban a férfinek csak látszólagos beleszólása van a döntésekbe, a nő dönt valójában mindenről. Ergo provokatív, ahogy a 3-as mondja.

Eleve ez pont egy olyan témakör, amiben rengetegféle válaszopciót lehetne megadni, egész egyszerűen ennyi messze nem elég. Ahol sokféle szempont lehetséges, oda mindig be kell szúrni 'Egyéb' opciót is.

Szóval több sebből is vérzik ez a szavazás, de leginkább értelmetlen, sugalmazó és előítéletes. Azért is mondom, mert a szakmám része a kérdőívezés. Kérdőívbe SOHA ne vidd bele a saját véleményed! Az legyen szigorúan elfogulatlan.

2023. ápr. 17. 09:45
 19/30 anonim ***** válasza:

18-as vagyok.

Ja, hát persze most esett le, miután utólag elolvastam a válaszokat, hogy a kérdező incel. Akkor már összeállt a kép, mik is ezek a sugalmazó, előítéletes válaszok.

Én pedig kellő komolysággal jelöltem be az utolsó választ (amit ugye te, ha jól látom kamunak titulálsz), és képzeld nem kamu, hogy kölcsönösen szeretjük egymást, és én is benne találtam meg a számomra megfelelő nőt.

Legközelebb ha őszinte válaszokat vársz, állíts össze egy elfogulatlan, tényszerű szavazást is hozzá. Mert így csak (gondolom) a saját teóriáidat akartad visszaigazolni, nem őszinte választ vártál te valójában.

2023. ápr. 17. 09:54
 20/30 anonim ***** válasza:
18: Igazad van. De mit várunk egy olyan országban, ahol még a kormányunk is így méri fel a választók akaratát? Sőt, ez a szavazás ahhoz képest még teljesen rendben is van.:)
2023. ápr. 17. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!