Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akiknek Tinderről sok match-ük van, randiból is sok van?
Dehogy!
Ráirok mert pl nem derül ki semmi az adatlapjáról.
És b@szik válaszolni.
Sok van, de az hogy hány beszélgetés megy kárba és ezáltal mennyi idő, az siralmas. Van mondjuk napi 3-4 matchem helyes csajokkal. Szerintem ha 20 matchből 1-gyel randi lesz végül. A többi meg olyan, hogy a fele vissza sem ír, a negyedével elhal a beszélgetés pár üzenet után, jó néhánnyal elhal még a találkozó előtt miután már átmentünk másik platformra. De a randikból is olyan, hogy 4-ből 1 ghostol az első randi után, 1 megírja, hogy már nem akar ismerkedni, 1-gyel utána hal el a beszélgetés vagy több randi után dob és végül 1-gyel lesz minimum szex. De addig eljutni nem is akarom tudni hány órába kerül...
De a kérdésre válaszolva randiból sok van, pl. volt olyan hetem is, hogy 6 randim volt 6 különböző csajjal, igaz az már nekem is kicsit sok volt. Most a következő egy hétben tervezek 3 új csajjal találkozni.
# 2
akkor ezt így simán az ingyenessel éred el, nem? fizetőssel akkor nem is győznéd
# 2
akkor ez Budapesten ennyi?
2-es, azért te valamit nagyon rosszul csinálsz. Kíváncsi lennék, hány éve vagy Tinder-en és hogyhogy nem sikerült ebből a sok randiból levadászni csak egy csajt normális, hosszú kapcsolatra? Mert nekem, akinek kevés randija volt, sőt, nagyon kevés match-e, még így is lett volna lehetőségem hosszú kapcsolatra, csak egy szex után eldobtam, de erről 100%-ban én tehetek és hiába könyörögtem magam vissza kétszer is, azóta is csak rágondolok, úgyhogy nagyon elrontottam.
És ezt úgy, hogy amúgy meg félkezű vagy félvak nőnek tetszem, nagyon kevés a választási lehetőségem. És igen, nekem is benne van, hogy nem válaszolnak vagy eltűnnek.
De azért egy héten 6 randi meg most is lesz 3, hát ember, kapd már össze magad. Azért majd ne magyarázd meg, hogy 9-ből sem sikerült egy sem.
5. Elköteleződési/kötődési problémáim vannak és nem akarok/keresek barátnőt. Viszonylag sok lány akar tőlem kapcsolatot, illetve pont hogy az a típusú jó pasi vagyok, akitől inkább azt akarnak, nem pedig alkalmit. Úgy értem nem ez a badboy/fuckboy kinézetem és viselkedésem van, hanem inkább ez a kisfiús arc visszafogottabb viselkedéssel. (Csak mellé magas vagyok, jóképű, jól mennek a dolgaim, stb.)
Most legutóbb november óta vagyok fent a tinderen, azóta 8 nővel szexeltem, akik közül 2 most is állandó partnerem.
Több év kihagyás után nyáron újraregisztráltam. Akkor elég jól mentek a dolgok, pár hónap alatt kb. 40 match, ezeknek a felével még chatelni is lehetett. Volt talán 10-12 randi is, de csak 2-vel jutottunk túl az első találkozáson. Az egyikből egy pár hónapos kapcsolat lett, utána még volt egy nem Tinderes ismerkedős fázis mással.
Aztán most 3 hete újra fent vagyok, de mindössze 3 match lett, ebből 0 írt vissza... Gondolom, azzal hogy közben betöltöttem a 35-öt már nem férek be sok ember láthatóságába. Mondjuk, érzésre is kb. negyed annyi lány van fent, mint nyáron.
Ja, és Debrecen, nem Budapest, ez is fontos infó lehet.
# 8
több év alatt mennyit értessz? Ha mondjuk 5 év annyi idő alatt csak nem öregedtél annyit külsőre.
#8 vagyok:
Több év alatt kb. 3 évet értek (kapcsolatban voltam). De ismétlem, nem akkor lett a gáz, amikor 3 év után újra beregisztráltam, hanem az újraregisztrálás időpontjától számított 10 hónap múlva (pont ugyanúgy nézek ki, csak "papíron" egy évet öregedtem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!