Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon sok match kell ahhoz, hogy egy randi összejöjjön Tinderről?
Nem tartom magam adonisznak, de annyira rossznak sem, olyan átlag felettinek egy picivel, voltak már csinos barátnőim, viszont mióta befejeztem az egyetemet, és belekerültem a "mókus kerékbe", nem igazán vannak lehetőségeim, ezért regisztráltam Tinderre, illetve Facebook társkeresőre.
Facebook társkeresőn bármennyi párom is lett, egyel sem jutottam el randiig, olyan, mintha elsiklanának az alkalmazás felett, és elfelejtenék használni, mert többen 4-5 nap után írnak ott vissza, nyilván onnantól már az egész kommunikáció halott.
Tinderről már jutottam el randira lányokkal, viszont kb 20-30 match kell ahhoz, hogy egy darab lánnyal eljuss randizni, azt vettem észre, hogy az arányok valahogyan így alakulnak: 30 matchből a fele visszaír, abból mondjuk 7-8-al kialakul valamilyen beszélgetés, abból 4 elhal, a másik 4-el folytatjuk Facebook-on, 3 ott elhal, vagy mégsem akar találkozni, és kb 1 lesz az, akivel valójában el is juthatunk randizni.
Már lassan 8 hónapja próbálkozom Tinderen, és kezdek beleunni abba, hogy tudom, hogy mennyi elutasítást kell átélni ahhoz, hogy eljuss egy randevúig, és mivel vidéken élek, ezért már nagyon nincs is olyan ember, aki elérhető távolságban lenne.
Én csináltam valamit rosszul, vagy ezek a normális arányok?
Mivel nem mindenki azért van fent, hogy kapcsolatot találjanak.
Próbálkozz élőben, ott 23 leszólításból van randi.
Ez a normális. Olyan kisebbségben vannak a lányok fent, hogy bőven válogathatnak, ha nem vagy modell, akkor túl sok esélyed nincs.
Ismerkedj inkább élőben.
Igen a mennyiség miatt ahogy írják.
Egy szép lányra nagyon sok a jelentkező... Pl 300 rád meg 3
Megsúgom, hogy te még jobban is nézhetsz ki mint az átlag ha ennyi matched van.
Sokaknak csoda ha heti 1 van.
"ha csak átlag pasi vagy"
Ezek szerint én akkor átlag alatti, mert kb matchem se volt tinderen.. Élőben viszont le se tudtam vakarni magamról a csajokat.
Hmm érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!