Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, hogy a srácnak ennyire fontos a családja?
Ne értsétek félre, nyilván fontos, csak valahogy az ő esete mégis picit furcsa nekem.
Már egy ideje beszélünk, meg ismerem már régóta amúgy, de bármit mesél, mindig az van, hogy utazik haza, hogy valami családi programra megy, szülinapi vagy egyéb ünneplés, stb.
Arról sosem mesél vagy küld képet, hogy mondjuk barátokkal találkoztak, vagy valakivel ettek/írtak valamit. Nagyon -nagyon ritkán. Ami amúgy nem zavarna, ha mondjuk nem nagyon vannak szoros kapcsolatai, de olyan szinten a családja van mindig az első helyen, hogy emiatt a találkozás is csúszik pl.
Pedig nem is nagy a családja.
Ti mit gondoltok erről?
30 éves a srác.
Nem az, hogy lemondja, csak alapból nem jó neki az ilyenek miatt.. Meg ahogy van egy kis ideje, egyből mindig utazik haza.
Más pasival nem nagyon volt még ilyen.
Én is szoktam persze a szüleimhez menni, de alapvetően én örülök neki, hogy külön lakom, meg külön életem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!