Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy azért nem akarom randira hívni, mert nem tetszik a családja?
Lenne egy nő, tetszik, szép is, viszont a családja nem. Ismerjük egymást régebbről, ismerősök vagyunk fb-on, szoktam látni a képeit, és látom, kik a rokonai, és egyszerűen nem tetszenek. Tudom, hogy nem velük kell együtt élnem, nem őket kell megcsókolnom, de mivel család lennénk, találkoznom kellene velük, amihez nincs kedvem.
S ezzel felvállalom, hogy nem csak megfektetni szeretném az illetőt, mert tényleg hosszútávon nézem, hogy legyen-e ebből valami vagy sem.
Tudom, hogy teljesen hülye vagyok, hogy ilyen részleteket is figyelembe veszek, de más járt így, hogy kívülálló dolgok miatt mondott nemet egy randira?
Jogod van erre hogy nemet mondj. Te tudod, te érzed hogy kérsz e ebből a pereputtyból.
Ha friss kapcsolat, próbálj azért puhatolózni hogy milyenek, mert ha nem ismered őket, csak képről, akkor jobb ha nem vagy előítéletes.
Normálisan gondolkozol.
Előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz a család meglátogatása, ahol nagyon feszélyezetten éreznéd magad, esetleg (ami gyakori)szóváltásra kerülne sor. Kínos lenne a helyzet.
Nem kellene a rokoniai miatt előítéletesnek lenned.Honnan tudod,h csak mert van néhány családtag akik csonka család majd biztos vele is így járna vki.Elmondom neked,h van arra is pl,h minden családtak példamutató életet él (ki tudja ebből mennyi csak a látszat,de az mind1 is) és még is van egy tag aki elzüllött vmiért.
Az illetőt az alapján kell megítélni,h ő maga milyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!