Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom és a családja gazdagabbak mint én. Szerintetek normális, hogy ettől kellemetlenül érzem magam?
Tulajdonképpen még csak ismerkedünk, egy hónapja vagyunk csak együtt hivatalosan. Egy kiránduláson ismerkedtünk meg, mondogatta, hogy saját kocsija van, meg grilleznek a kertben, de akkor még nem volt gyanús semmi.
Azóta kiderült, hogy a családja nagyon jómódú. Rendesek a szülei, én azt láttam, sokat dolgoznak, de nagyon furcsán érzem magam velük.
Én panelban nőttem fel és dolgoztam egyetem mellett, apukám egy 30 éves skodával járt, amíg szét nem esett alatta. Van két diplomám, jó állásom - szóval nem vagyok a tipikus proli, de számolom, mennyit költök kajára egy hónapban.
A párom külön él tőlük. (Nyilván vettek neki egy lakást, de ezt pl. abszolút nem tartom elítélendőnek.) Viszont fogalmam sincs, milyen lenne az életem egy ilyen helyen. (Nem tudok hozzátenni a családi kasszához igazán, az anyukának bejárónő segít, nincsenek elvárások...Nem tudom, milyen lehet egy ilyen kapcsolat...
Próbálj egy kapcsolatra úgy gondolni, mint egy szövetségre, amibe mindenki beleteszi amit tud. Nyilván ők a pénzeddel később nem lesznek kisegítve, de annyi minden mást bele tudsz tenni egy kapcsolatba. Kezdve a szeretettel.
Ha normális, rendes emberek, akkor nem fognak fennakadni a pénzen addig, amíg nem akarod kihasználni őket. Ha a aszülők dolgoznak, akkor pedig pláne megbecsülik a pénzt és a munkát (jobb esetben, kivételek vannak).
Nyilván az elején nem kel hagyni, hogy mindent a srác fizessen, de ha egyszer annyira erős lesz a kapocs köztetek, átéltetek egyet s mást együtt, akkor hidd el, ez nem fog számítani egy jóérzésű embernél.
De még ott nem tartotok, idővel, ha nem beképzelt emberekről beszélünk, akik azt éreztetik veled, hogy többet érnek nálad, akkor ez elhalványul. Tényleg. És értékelni fogják azt, ha te egy jó ember vagy, aki hozzáteszi, amit tud, segít, stb. :)
De teljesen normális, hogy most kellemetlenül érzed magad, ez azt jelenti, hogy olyan ember vagy, akinek fontos, hogy kivegye a részét egy kapcsolatból. És hidd el, azt nemcsak pénzből lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!