Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresésbe fektetett energia rendelkezik a legkisebb megtérülési rátával?
Arra gondolok, hogy ha elkezd az ember energiát fektetni a tanulásba, munkába, sportba, stb akkor előbb-utóbb csak fog elérni benne sikert vagyis én akiket ismerek sokkal kevesebb frusztrációt éltek át ezek miatt. A karrierben is, ha az ember jól végzi a munkáját, kiépíti a kapcsolatait vagy felismeri a lehetőségeket, akkor ügyesen tud előrelépni.
Társkeresés terén viszont úgy látom nem ennyire egyértelmű a dolog. Hiába jár el valaki rengeteg helyre ismerkedni, nagyon sokszor úgysem jön össze neki semmi. Persze mondják, hogy önfejlesztés meg hasonlók kellenek, de ha valaki tényleg nem néz jól ki vagy nem tud magabiztosan kommunikálni, akkor sehogy sem fog neki összejönni és az ilyesmiken nem is olyan könnyű változtatni. Vagy csak nem talál olyant, akivel kitudna alakulni valami komoly, sok olyan faktor is befolyásolja, ami tőle független. Talán szerencse is kell ehhez.
Mindig viccesnek tartottam, amikor a társkeresést valami gazdasági beruházásnak tekintik az emberek, papíron vagy excelben kiszámolják, hogy ha ennyi és ennyi időt, ennyi pénzt és energiát beletolnak, akkor még megéri-e, ha X idő után összejön egy minimum 7/10 pontszámú nő...
Én egyszerűen, az ezen való stresszelés nélkül csak éltem, elvoltam a dolgaimmal, és ismerkedtem görcsölés nélkül, ha épp olyan volt a helyzet. Nem azért, mert eltökélten nőt akartam, hanem mert néha valakivel szóba elegyedtem, és szimpatikus volt. Akár neten, akár életben. Ebből a "szuperképességemből" lettek a barátnőim. Magamat adtam, vállaltam, hogy olyan vagyok, amilyen, máról holnapra élek, de tudom élvezni az élet minden apró örömét, és ha nekem tetszik egy nő, azért odavagyok, mindenét gyönyörűnek és egyedinek látom, és ennek megfelelően viszonyulok hozzá testileg-lelkileg, és ez jó esetben kölcsönös.
Szerintem egy értelmes, egészséges lelkű nő számára nincs riasztóbb, mint a kényszeresen erőlködő, teljesíteni akaró férfi, akit a kudarcainak a visszacsatolása egyre mélyebben belehúz az incelség spiráljába és a nőgyűlöletbe, míg végül már inkább csak azért próbálkozik be itt-ott egyre szánalmasabban, hogy önmagát igazolva végül kimondhassa: minden nő undorító, és csak a pénz érdekli őket, vagy valami olyan tulajdonság, ami csak a kiválasztottaknak adatott meg.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!