Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresésbe fektetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresésbe fektetett energia rendelkezik a legkisebb megtérülési rátával?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy ha elkezd az ember energiát fektetni a tanulásba, munkába, sportba, stb akkor előbb-utóbb csak fog elérni benne sikert vagyis én akiket ismerek sokkal kevesebb frusztrációt éltek át ezek miatt. A karrierben is, ha az ember jól végzi a munkáját, kiépíti a kapcsolatait vagy felismeri a lehetőségeket, akkor ügyesen tud előrelépni.

Társkeresés terén viszont úgy látom nem ennyire egyértelmű a dolog. Hiába jár el valaki rengeteg helyre ismerkedni, nagyon sokszor úgysem jön össze neki semmi. Persze mondják, hogy önfejlesztés meg hasonlók kellenek, de ha valaki tényleg nem néz jól ki vagy nem tud magabiztosan kommunikálni, akkor sehogy sem fog neki összejönni és az ilyesmiken nem is olyan könnyű változtatni. Vagy csak nem talál olyant, akivel kitudna alakulni valami komoly, sok olyan faktor is befolyásolja, ami tőle független. Talán szerencse is kell ehhez.

2023. ápr. 15. 11:50
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
83%
18. Ahhoz úgy is kellene viselkednetek. Itt egy példa: miért fekszetek le már az első randin nő létetekre, majd ha már megszületik a gyerek akkor miért jön a szexmegvonás? A lélekkel rendelkező emberek nem így cselekszenek.
2023. ápr. 15. 16:07
 22/39 anonim ***** válasza:
91%
A hozzáálláson sok múlik, meg persze a külalakon is.
2023. ápr. 15. 16:07
 23/39 anonim ***** válasza:
91%

#20-nak: én írtam a vizsgás hasonlatot és abban a lányok/nők NEM a tételek. A tételek a másik fél által támasztott "szűrőnek" a metaforái.

Igaz, hogy a példát férfi szemszögből írtam, de ez nőkre is vonatkozik apróbb módosításokkal, íme női szempontból:

30 év alatti nő: napi 200 helyet nyitnak, minden hétköznap délben. De a tételek továbbra is ismeretlenek.

30 év alatti, szép nő: bármikor és bármennyiszer mehetsz vizsgázni és az érdemjegyhez +2t hozzáadnak. Csak ezekre neked kell rájönni, nem szólnak róla.

30-35 év közötti nő: napi 20 helyet nyitnak, random időpontban.

35 feletti nő: ugyanaz, mint a férfiaknál.

Csúnya nő: életkortól függően a fentiek, de 3asnál jobbat nem kaphatsz...

2023. ápr. 15. 16:08
 24/39 anonim ***** válasza:
60%
23. Szerintem ma már minden nő extra előnnyel indul a társkeresésben az átlagos férfiakkal szemben. A nő választ, a nő dönt mindenről. Olyan lesz a kapcsolat mint maga a nő, akkor lesz szex, ha a nő olyan. Azok a szerencsések, akik életrevaló, érző és értelmes nőt találnak, a többieknek kapufa. Vagy szenvednek, vagy félrelépnek vagy elválnak. A nők is tudják hogy legalább az elején szexelni kellene, de mivel ez nekik teher, idővel ki is vezetik a kapcsolatból. Majd minő véletlen, a szemét pasija elkezd követelőzni na meg félrelépni! Hallatlan!
2023. ápr. 15. 16:26
 25/39 anonim ***** válasza:
74%

"Ahhoz úgy is kellene viselkednetek. Itt egy példa: miért fekszetek le már az első randin nő létetekre, majd ha már megszületik a gyerek akkor miért jön a szexmegvonás? A lélekkel rendelkező emberek nem így cselekszenek."

Senkivel nem basztam első randin, és nincs gyerekem, szóval nem tudom, ki az anyádról beszélsz.

És mindenkinek jár az alapvető emberi tisztelet. Teljesen mindegy, mennyit szexel, hány gyereke van, nem kell apácának lenni, hogy ne féregként bánj a nőkkel.

2023. ápr. 15. 16:38
 26/39 anonim ***** válasza:
39%

25. Fordítva ülsz a lovon! Féregként pont a nők viselkednek. Elhitetik hogy hú de jó vagy, te elkezdesz pörögni, majd amikor felépítettél egy kényelmes, biztonságos életet a családnak, azon kapod magad hogy csak gürizel és cseléd vagy. Mint férfi teljesítetted a küldetést,innen már csak fenn kell tartanod az állapotot. Érzelmekről, szexről ne is álmodj, te csak egy szolga vagy!

Ja hogy gyereked sincs? Ó drágám, akkor te még ezek előtt állsz. Majd gyere vissza 20 év múlva, és megbeszéljük a tiszteletet! Amikor mindenki fontosabb lesz mint az unalmassá vált, de a jó életedhez elengedhetetlen férjed. Te még nem tudsz semmit!

2023. ápr. 15. 16:58
 27/39 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesz gyerekem, és felépítettem magamnak az életem. Nem értem, kiket képzelsz el a helyemre, de durva lehet.
2023. ápr. 15. 17:39
 28/39 anonim ***** válasza:
35%
apu vedd meg nekem a várost...
2023. ápr. 15. 17:46
 29/39 anonim ***** válasza:
64%
27. Aztán te papolsz az emberi értékekről! 😂 Nagyjából hozod a karaktert amiről eddig írtam! 👍
2023. ápr. 15. 17:49
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek, akinek nincs gyereke, annak nem jár tisztelet?
2023. ápr. 15. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!