Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rairjak vagy csak felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rairjak vagy csak felejtsem el?

Figyelt kérdés
Több mint egy eve kavarunk (nem vagyunk, egyutt de ez egy sokkal bonyulultabb Story). Regen rengeteget kommunikaltunk, es talalkoztunk, mostmar kevesbe. De lassan 2 hete penteken el akart menni kavezni, de en irtam neki hogy nem erek ra de nalam alhat. Aztan ez megtortent es nagyon nagyon jo volt, ugy ereztem megint kozel allunk egymashoz. Emlitette hogy orulne ha ujra csinalnak az agyon kivul is neha valamint. Aztan elutaztam az elejen meg irogatott... De mar egy hete nem beszeltunk, pedig szerintem tudja hogy visszajottem... Nem tudom, hogy most fogadjam el hogy leszar es valoszinuleg mar annyira nem erdeklem vagy ha hianyzik rairhatok?
2023. ápr. 12. 07:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Azért azt nem árt szem előtt tartani, hogy nemtől függetlenül igenis bántó tud lenni, mikor a másik csak szexre használ.

Mostmár ez a hajó elment.

2023. ápr. 12. 08:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Miről beszéltek?

Ha egy éve kavartok de meg nem jottetek össze akkor teljesen egyértelmű, hogy az egyikotoknek mégsem olyan fontos a másik. Nem hiszem, hogy van olyan indok, ami okessa teszi azt, hogy nem tudtátok összejönni egy év kavaras után. Ilyen nincs.

2023. ápr. 12. 08:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet pontozni, de a srác világosan jelezte a szándékát, a kérdezőnek meg nincs ideje erre, akkor mit vár?

Nőként írom, ne játssza már meg a királykisasszonyt...

Ha valaki szarik a fejemre, azzal én sem foglalkozom, náluk most pontosan ez történik.

2023. ápr. 12. 08:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Azert nem jottunk ossze, mert o nem akar kapcsolatot elvileg jelenleg senkivel, en meg szerintem atgondolnam de azert en sem vagyok ebben az emberben olyan biztos.. Hogy komolyabbat akarjak tole. De ez egy nagyon rovid valtozat.
2023. ápr. 12. 13:17
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Hat ha nem akar kapcsolatot senkivel az azt jelenti, hogy veled nem akar.

Hidd el, ha jönne egy másik csaj, aki elcsavarja a fejet, akkor egyből akarna.

Nem vesz téged komolyan, de szerencsére te sem öt.

Hagyjátok ezt az egészet és keressetek mindketten valaki mást.

2023. ápr. 12. 17:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!