Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rairjak vagy csak felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rairjak vagy csak felejtsem el?

Figyelt kérdés
Több mint egy eve kavarunk (nem vagyunk, egyutt de ez egy sokkal bonyulultabb Story). Regen rengeteget kommunikaltunk, es talalkoztunk, mostmar kevesbe. De lassan 2 hete penteken el akart menni kavezni, de en irtam neki hogy nem erek ra de nalam alhat. Aztan ez megtortent es nagyon nagyon jo volt, ugy ereztem megint kozel allunk egymashoz. Emlitette hogy orulne ha ujra csinalnak az agyon kivul is neha valamint. Aztan elutaztam az elejen meg irogatott... De mar egy hete nem beszeltunk, pedig szerintem tudja hogy visszajottem... Nem tudom, hogy most fogadjam el hogy leszar es valoszinuleg mar annyira nem erdeklem vagy ha hianyzik rairhatok?
2023. ápr. 12. 07:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%
Írj rá, sokat nem vesztesz a próbálkozással.
2023. ápr. 12. 08:06
 2/15 anonim ***** válasza:
71%

Csinálj vele az ágyon kívül is valamit, ez a baja.

Unatkozik.

2023. ápr. 12. 08:10
 3/15 A kérdező kommentje:
Igaz, es amugy szinte biztos vagyok hogy gyorsan es aranyosan fog valaszolni. De ha én neki mar nem szamitok akkor meg nem szeretnek nyomulni... Meg ha ot nem erdeklem elobb utobb ugyis vege lesz...
2023. ápr. 12. 08:10
 4/15 A kérdező kommentje:
De akkor szerintetek lehet arrol szo, hogy tenyleg rosszul esik neki hogy az tobbi honapokban mindig csak azert kerestem hogy szexeljunk es ezert nem ir? Tobbszor is viccelodott ezzel hogy o csak egy szex jatek nekem, aztan multkor mondta ki, hogy csinalna neha mast is.
2023. ápr. 12. 08:11
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem hívod át és szex helyett most kérdezd meg tőle hogy mihez lenne kedve? 🙄
2023. ápr. 12. 08:23
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
Ha kedveled akkor legyen agyon kivuli program. Vagy ha ezt nem akarod akkor inkabb hagyd az egeszet. Feleslegesen ne tarts fuggoben.
2023. ápr. 12. 08:24
 7/15 A kérdező kommentje:
Ja amugy asszem az kimaradt, hogy en vagyok a lany :D neki mindig van kedve szexhez, csak szivesen csinalna azon kivul valamit... A lenyeg hogy en most nem erek ra ilyen programokra, de szivesen rairnek, csak felek hogy nem erdeklem
2023. ápr. 12. 08:25
 8/15 A kérdező kommentje:
Zavar hogy o nem ir nekem...
2023. ápr. 12. 08:25
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

De miért írna? Biztosan úgy érzi, hogy testileg csak kihasználod. Ha ő igazán fontos lenne számodra, szakítanál időt rá.

Nehogy már még ő pitizzen🤣

2023. ápr. 12. 08:33
 10/15 A kérdező kommentje:
De mielott o keresett, szinte csak en kezdemenyeztem... Meg azert fiukent csak nem olyan rossz ha valaki "kihasznal"...
2023. ápr. 12. 08:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!