Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy az alfa pasiknak még a veszekedést is megbocsátja a nő,míg egy normál pasinál meg lehordják mindennek ha ellent mond?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 20:42
11/11 anonim válasza:
Te valamilyen szer hatása alatt állsz vagy mi a problémád? Lehet lemaradtam, de egész pontosan honnan is tudod ki vagyok és mik az én “irományaim”? Csak mert legjobb tudomásom szerint ez egy anonim oldal. Semmilyen kérdést nem offolok, heti pár alkalommal szoktam eleve felnézni, ha úgy van időm/kedvem és válaszolni sem mindig szoktam, van hogy csak olvasgatok, szóval megköszönném, ha nem rágalmaznál a képzelt baromságaiddal, mert közöm nincsen hozzá. Itt sem én álltam neki kötözködni, hanem te. Ha frusztrált vagy, vezesd le valami sport vagy hobbi formájában, az még kifizetődőbb is, mint a személyeskedő, alap nélküli kötekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!