Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy az alfa pasiknak még a veszekedést is megbocsátja a nő,míg egy normál pasinál meg lehordják mindennek ha ellent mond?
Saját magadat égeted ezzel a szánalmas, személyeskedő hisztérika stílussal. Tudom, hogy fáj nektek, ha valaki megcáfolja az idióta kis állításaitokat, de itt lenne az ideje ezt feldolgozni, mert ezekkel a nevetnivaló kirohanásokkal semmire nem mentek, csak még mélyebbre ássátok magatok.
Idézd kérlek hol írtam, hogy szuper jóképű félisten pasim van? Csak személyeskedni tudsz, érdemben megnyilvánulni már luxus? Olvasni sem tanítottak meg? Leírtam, hogy volt tök átlag párom és volt az általatok majmolt jóképű is és lám-lám, mindkettő normális volt kinézettől függetlenül és mindkettővel meg tudtuk beszélni a problémákat, egyiknek sem néztem el többet, mint a másiknak! Minden kapcsolatban vannak viták, veszekedések, de értelmes emberek ezt helyén tudják kezelni, meg tudják beszélni és oldani közösen.
A barátnőim párjai között is van pl mindenféle típusú srác (jóképű, átlagos, csúnyácska), bizony vita is elő szokott fordulni és totálisan hihetetlen módon a jóképűeknek sincs benyelve minden, sőt tovább megyek, attól még h jóképűek nem automatikusan szaralakok, hanem kifejezetten jófejek és normálisak. Magic. Az a ti szegénységi bizonyítványotok, hogy azt vizionáljátok, hogy egy férfi VAGY jóképű VAGY normális. Ez még mindig nem így van.
Durci?:D Mondja ezt az, aki egy sima kérdésre adott válaszra nekiáll itt szánalmasan vergődni meg személyeskedni, aztán még neki áll feljebb... 🤦🏻♀️ Haláli. Semmiről nem oktattalak ki, azt gondolsz felőlem, amit akarsz, halál nem érdekel, csak akkor neked sem kell megsértődni, ha valaki le meri írni a saját tapasztalatait és nem kell nekiállni cinikusan személyeskedni, mert ezzel továbbra is magad égeted.
Pontozni meg senkit nem pontoztam, ez amúgy is max az ovisok körében téma, hogy "jaj lepontoztak brühühü most mi lesz". Bár ha már itt tartunk, a te válaszod teljes mértékben haszontalan volt, csak kötekedtél és offoltál, szóval nem kell meglepődni, hogy többen is lepontoztak. Legközelebb talán ne állj neki ok meg alap nélkül személyeskedni egy vadidegennel..de ez csak egy tipp.
Olvasd már vissza az irományaidat bármelyik kérdésnél is. Pont te vagy az aki offolod a kérdéseket, mert nálad okosabb, ügyesebb, jobb párkapcsolatban, tökéletesebb partnerrel rendelkező ember nem is létezik! Meg hát a férfiak az alantasak, éljen a feminizmus, a nők tömegei élnek elnyomás alatt stb. Aztán ezeket ráhúzod nyíltan vagy burkolva bármelyik kérdésre, beleállsz, lepontozgatsz mindenkit, aki szembemegy az emberi nagyságoddal. Mert ám az igazság kizárólag az, ahogyan te látod a világot. Egyébként ha észrevennéd, te egy konfliktus generátor vagy, majd azzal teszed magad hitelessé önmagad szemében, hogy lám, mindenki h*lye, hiszen állandó konfliktusban vagy.
Igazából gőzöm sincs ki vagy, csak az itteni produktumaidat véleményezem. Pontosan úgy, ahogy te beleállsz másokba. Csak hát az más, igaz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!