Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha totálisan hidegen hagy a fitnesz kultúra, de idegesít, hogy minden nő ennyire odáig van az izmos férfiakért? (és ezért sincs barátnőm)

Figyelt kérdés

Totálisan hidegen hagy alatt azt értem, hogy a nők kedvéért (meg sehogyan sem) nem akarok így kinézni.

[link]

Tele van az internet ilyen videókkal és marha idegesítő - maga a szubkultúra is - hogy ennyire ajnározzák ezt a dolgot és a csapból is az folyik, hogy biotech/szálkásítás/tömegnövelés/strandforma/fehérje/szénhidrát/mellnap stb.

Miközben én nem akarok így kinézni legalábbis semmi kedvem és motivációm eljárni konditerembe csak azért, hogy valakinek megfeleljek.

52 kg vagyok és amikor jártam is anno inkább fogytam mint híztam ráadásul a munkahelyi stressz miatt nem is tudnék izmot építeni. Valamint van egy gerincbetegségem amiatt miatt amúgy is tiltott a nehéz súlyok használata.

Viszont azt érzem így sosem lesz barátnőm, mert a jelenlegi formában senki nem vonzódna belém, csak a testemért szeretne valaha is egy lány.

Totálisan hidegen hagy - mint sport/hobbi szempontjából - ez a fitneszkultúra mégis tudom, hogyha nem erősödöm, akkor a kutyának nem kellek majd.

Van egyáltalán olyan tevékenység, ami nem olyan (exhibicionista) mint a kondizás, de tudok vele fejleszteni izmot és nem terheli a gerincet?

2023. ápr. 10. 18:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#10: Most mit csináljak ezzel? Full stresszelek éjjel-nappal. Sokszor alig bírok egy nap enni max este ha hazaérek.
2023. ápr. 10. 18:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
akkor változtass az életeden, hogy le legyél ennyire stresszes
2023. ápr. 10. 18:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged vmi hidegen hagy, és van róla véleményed / ez az ízlésed, engedd meg másoknak, hogy nekik meg más legyen a véleményük és az ízlésük. Amúgy meg azért egy férfinak 52 kg-os súly max. akkor nem totál egészségtelen, ha 150 centi vagy az alatti... az emberek többsége egészségesen kinéző és egészséges lelkületű párt szeretne magának, nem olyat, aki mellett kész frusztráció az élet - gondolom, te sem az anorexiás, kiálló bordájú nőket nézegeted, hajkurásznád. Nem kellemes érzés egy full ideg ember mellett lenni. Érdemes elmenni orvoshoz.
2023. ápr. 10. 19:18
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

Ismerősi körömben az összes gebe srácnak van barátnője, sztem fogadd el, hogy ez rossz ürügy a rinyálásra.

Sok sovány youtuber meg influencer is van, akiknek mind van barátnőjük.

Amúgy léteznek gerinckímélő sportok, de erről egy képzett szakembert kérdezz meg, ne a gyakori népét, hogy neked személy szerint ajánljon valamit. Ne az legyen a célod a sporttal, hogy kigyúrd magad, hanem hogy találj egy jó hobbit, ami segít levezetni a stresszt, önbizalmat adni stb.

2023. ápr. 10. 19:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok 52 kiló, vékony, alacsony nőként... A helyedben először orvoshoz mennék, hogy nincs-e anyagcsere zavarod. Ha az kilőve, akkor az életmódodon változtass mihamarabb (bár szvsz amúgy is kéne). Most leszámítva minden mást, amit írtál, senki nem akar egy folyton stresszes, görcsös, idegzsába ember párja lenni. Neked sem jó így az élet, másnak sem lesz az melletted.
2023. ápr. 10. 19:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"52 kg vagyok"

Az 52 kiló és a profi sportoló között elég nagy átmenet van.

Mellesleg én is 52 kiló vagyok, 169 cm magas, és kifejezetten vékony. Bocsika, de nekem nem kéne nálam is vékonyabb pasi, pedig alapvetően a vékonyak tetszenek.

2023. ápr. 10. 19:40
 17/21 anonim ***** válasza:

Most megint a "gyúrás reneszánszát" éljük, jelenleg ez nagyon felkapott lett. Bármilyen kérdésnél, ahol valaki a sikertelenségéről ír, az az első (és általában 100%-ra felpontozott) válasz, hogy menjen el gyúrni...

Furcsa, mert még akkor is ez a válasz, ha a kérdező egyébként leírja, hogy rendszeresen edz. Ha valaki nem szeret edzeni, szar ügy, jelentősen csökkennek az esélyei. Amelyik nő azt mondja, ő inkább a vékonyabb pasikat szereti az is inkább ilyesmire gondol: [link] vagy akár ilyenre

[link]

De ne aggódj, mindegyik komoly edzéssel érhető csak el...

2023. ápr. 10. 19:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"válasz, hogy menjen el gyúrni..."

120 kilós hájbájok és 50 kilós pálcikák esetében, hogy sportoljanak valamit. Bátran kimerem jelenteni, hogy a nők legtöbbjének nem tetszik a szénné gyúrt pasi.

2023. ápr. 10. 19:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem,ha erős a férfi,nem kell kigyurtnak lennie.A férjem vékony volt amikor megismerkedtünk,akkor nem gyurt,de izmos volt.
2023. ápr. 10. 21:20
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

"hogy sportoljanak valamit"

Nem, nem ezt tanácsolják. Az edzést mondja mindenki. A sportolás és az edzőtermi gyúrás nem esik egybe. Én pl. bringázni szeretek, de ettől nem elszek izmos, nem lesz edzett a felsőtestem.

Ettől kezdve baßhatom az egészet, mivel a sportolás csak akkor "ér valami" (legalábbis a nők szemében), ha van látszata.

2023. ápr. 10. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!