Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha totálisan hidegen hagy a fitnesz kultúra, de idegesít, hogy minden nő ennyire odáig van az izmos férfiakért? (és ezért sincs barátnőm)

Figyelt kérdés

Totálisan hidegen hagy alatt azt értem, hogy a nők kedvéért (meg sehogyan sem) nem akarok így kinézni.

[link]

Tele van az internet ilyen videókkal és marha idegesítő - maga a szubkultúra is - hogy ennyire ajnározzák ezt a dolgot és a csapból is az folyik, hogy biotech/szálkásítás/tömegnövelés/strandforma/fehérje/szénhidrát/mellnap stb.

Miközben én nem akarok így kinézni legalábbis semmi kedvem és motivációm eljárni konditerembe csak azért, hogy valakinek megfeleljek.

52 kg vagyok és amikor jártam is anno inkább fogytam mint híztam ráadásul a munkahelyi stressz miatt nem is tudnék izmot építeni. Valamint van egy gerincbetegségem amiatt miatt amúgy is tiltott a nehéz súlyok használata.

Viszont azt érzem így sosem lesz barátnőm, mert a jelenlegi formában senki nem vonzódna belém, csak a testemért szeretne valaha is egy lány.

Totálisan hidegen hagy - mint sport/hobbi szempontjából - ez a fitneszkultúra mégis tudom, hogyha nem erősödöm, akkor a kutyának nem kellek majd.

Van egyáltalán olyan tevékenység, ami nem olyan (exhibicionista) mint a kondizás, de tudok vele fejleszteni izmot és nem terheli a gerincet?

2023. ápr. 10. 18:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%
Nekem személy szerint nem tetszenek ezek a férfiak, én a vékony 'nyurga' magas férfiakat kedvelem. A barátom is ilyen. 26/L
2023. ápr. 10. 18:08
 2/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem mindenkinek ideál az izmos férfi, nekem sem az, az én párom se az.
2023. ápr. 10. 18:10
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem tedd azt, hogy nem vonsz mindenkit egy kalap alá és vedd észre, hogy ahány ember annyi ízlés
2023. ápr. 10. 18:10
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Semmi gond nincs ezzel, ha te meg nem csak szexi fitnesses lányokat fogadsz el.
2023. ápr. 10. 18:12
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
Az én pasim se gyúrma. Inkább magas és vékony! 183/69
2023. ápr. 10. 18:18
 6/21 anonim ***** válasza:
48%
Járj kondizni. A gerincet nem terheli
2023. ápr. 10. 18:24
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem, neked nem ezért nincs bnőd. De felőlem aztán nyugodtan vigasztalhatod magad ezzel.
2023. ápr. 10. 18:24
 8/21 anonim ***** válasza:
91%

Az első felére nem akarok reagálni, az a te dolgod hogy tetszik-e neked ez a szubkultúra vagy nem.

Az hogy mennyire exhibicionista ez az egesz az erősen emberfuggo. Én pl lemegyek este a terembe, van rajtam egy melegítő meg egy bő pulcsi valamelyik kedvenc markambol. A pulcsit a melegítés után leveszem, van alatta egy sima fekete póló vagy atléta. Bemegyek az egyik kezisulyzos sarokba ahol van fekpad, lerakom a telefonomat amiben jegyzetben le vannak írva a gyakorlatok az adott sulymennyiseggel amit meg kell csinálnom, és nyomom a gyakorlatokat egymás után. Csak erre fokuszalok, ha nem szólnak hozzám nem beszélek és nem foglalkozom senkivel. Nem foglalkozom lányokkal sem, alapvetően edzeni vannak ott ők is. Ebben nem sok exhibicionizmust érzek.

Mivel gondolom még korábban nem nagyon edzettel ezért az izmaid fokozottan fognak reagálni az első évben amikor elkezdesz súlyzozni. Teljesen új nekik az impulzus és akkor is epiteni fogsz izmot ha nem edzel nehéz súllyal. Egy ideig akár fekvőtámaszokkal is lehet izmot építeni csak van egy limit. Amire figyelj az az, hogy egyél eleget és próbálj bevinni elég fehérjét. Az edzéssel egetsz kalóriát is meg ha kevesebbet is mint mondjuk futással vagy stb. de ha nem eszel eleget akkor fogyni fogsz. Az számít hogy több kalóriát vigyél be mint amennyit elegetsz. Online kalkulátorral nagyjából megkaphatod hogy ez mennyi kalória utána kikísérletezed magadnak. A gerinced miatt azért biztonsagos lenne egy orvossal és egy edzővel konzultálni hogy hogyan tudnál izmot építeni. Egy jó edző szinte biztosan dolgozott már gerincproblémával rendelkező emberrel.

2023. ápr. 10. 18:35
 9/21 anonim ***** válasza:
77%
Mindenki azt ajnároz, amit/akit akar és azért rajong, amiért akar. Nem kell foglalkoznod vele, ha ennyire zavar (mondjuk én érdekes mód soha nem futok bele ilyen jellegű dolgokba/videókba), de tessék elfogadni, hogy van, akinek ez jön be, ezzel nem tudsz mit csinálni. Amúgy nem csak izmos, edzett férfiaknak van barátnőjük, szóval nem kell erre fogni a sikertelenséged.
2023. ápr. 10. 18:38
 10/21 anonim ***** válasza:
79%
52 kiló egy vékony nő súlya :O
2023. ápr. 10. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!