Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tojt be a férjem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tojt be a férjem egy 20-on éves suhanctól?

Figyelt kérdés

Röviden: villamossal utaztunk, mindig a legelső megállóban szállunk fel, ilyenkor teljesen üres általában a villamos, a gyerekeink a jobb oldalon található négyes ülésben szeretnek ülni, mivel arról az oldalról jobb a kilátás, viszont ott most ült a fent említett suhonc.

Megkértem a férjem, hogy kérje meg, hogy üljön arrébb, meg is kérte, erre a gyerek tök bunkó módon, visszabeszélt, hogy ugye ti most szórakoztok velem, üres az egész villamos, és pont az a hely kell, ahol én ülök, na séta légzés tovább, én nem állok fel.

Lehetne a stílusról, vagy arról vitatkozni, hogy miért ül egy négyes helyen egyedül egy ember.

De egy férfinak itt nem az lenne a dolga, hogy kiáll a családjáért?

2023. ápr. 10. 16:42
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, tok jogos volt a srác kiakadasa.. a férjed meg gondolom nem akart balhét. Legközelebb nyisd ki te a szád, ha akarsz vmit.
2023. ápr. 10. 17:03
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom, hogy ez a kérdés nem úgy sült el, ahogy a kérdező gondolta 🙃🙂 és én is teljes mértékben igazat adok az összes válaszadónak.
2023. ápr. 10. 17:05
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rájött a fèrjed ahogy kimondta ,hogy jogos valahol a fiatal srác ellenállása ,ès nem fokozta a fèrjed tovabb a problèmát.

Mèrt mit vártál volna el? Mit tegyen?

2023. ápr. 10. 17:07
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt veszekedős exem, senkinek nem kívánom azokat a jeleneteket amiket végig kellett néznem. Nem kell mindenáron hősködni én azt mondom. Vannak szituációk amikor természetesen ki kell állni magunkért, de tenyleg kitudja hova vezett a pattogás, egy xaros bkv ülésért kár az intenzíven kikötni.
2023. ápr. 10. 17:08
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

13#

Alljon ki a család és ő miatta! Hát leirta.

Szép szóval nem ment, így gondolom ököllel, ugye kérdező? Az nem számítana, hogy kiütné a férjed, az sem, hogy a gyerekek végignéznék, csak az, hogy odaülj, ahol szoktál, mi?

Önző király-asszony hölgyeim és uraim a Gyakorin!

2023. ápr. 10. 17:10
 16/39 lizzi77 ***** válasza:
100%
Aztàn ha megruhàzza a srácot ,az meg feljelenti(ha nincs szerencséje még kiskorú a sràc)aztàn mehet próbaidőre a férjed,az úgy gondolom nem tetszene annyira...egyébként meg vegyetek egy saját villamost,abból nézhetitek naphosszat a kilàtást belőle.A nap hpját láthattàk-hallhattãk,hölgyeim és uraim!
2023. ápr. 10. 17:13
 17/39 anonim ***** válasza:
22%
A kedvességet nem lehet kierőszakolni
2023. ápr. 10. 17:16
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeid ott szeretnek ülni. Ott most nem volt hely, mert a srác is ott szeret ülni. Ő volt ott előbb. (Légyszi, pár oldal múlva írd meg, hogy csak viccből írtad ki.) :)
2023. ápr. 10. 17:19
 19/39 anonim ***** válasza:
92%
igaza volt a "suhancnak". képzeld magad az ő helyébe! nő vagy elnézzük neked!
2023. ápr. 10. 17:24
 20/39 anonim ***** válasza:
94%

Látom, beléd több kurázsi szorult. Miért nem Te szóltál neki?

Vagy csak a férjeddel szemben nagy a pofád? Ismerek ilyen nőket, borzalom, amit művelnek.

De amúgy meg, troll vagy, egyértelmű.

2023. ápr. 10. 17:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!