Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tojt be a férjem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tojt be a férjem egy 20-on éves suhanctól?

Figyelt kérdés

Röviden: villamossal utaztunk, mindig a legelső megállóban szállunk fel, ilyenkor teljesen üres általában a villamos, a gyerekeink a jobb oldalon található négyes ülésben szeretnek ülni, mivel arról az oldalról jobb a kilátás, viszont ott most ült a fent említett suhonc.

Megkértem a férjem, hogy kérje meg, hogy üljön arrébb, meg is kérte, erre a gyerek tök bunkó módon, visszabeszélt, hogy ugye ti most szórakoztok velem, üres az egész villamos, és pont az a hely kell, ahol én ülök, na séta légzés tovább, én nem állok fel.

Lehetne a stílusról, vagy arról vitatkozni, hogy miért ül egy négyes helyen egyedül egy ember.

De egy férfinak itt nem az lenne a dolga, hogy kiáll a családjáért?

2023. ápr. 10. 16:42
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Na és mit kellett volna tennie? Férfiként kezdjen izmozni egy suhanccal? A gyerekei előtt rendezzen jelenetet? Vagy kezdjen bele a bezzeg mikor én voltam fiatal kezdetű monológba?
2023. ápr. 10. 16:51
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát amúgy én is elküldtem volna férjedet, kifejezetten pofátlan dolog volt ez tőle, pláne úgy, hogy a villamos üres volt
2023. ápr. 10. 16:54
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

Miféle kiállásról beszélsz? :D

Annak a fiúnak igaza volt. Attól, hogy ott szoktatok ülni míg nincs oda írva a nevetek és nem is volt ezek szerint lefoglalva az a hely. A férjed tudta, hogy mivel olyasmiről szó sincs így odebállt. Ennyi történt te buta, kényes pcsa!

2023. ápr. 10. 16:54
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem akarta halálra késeltetni magát a felsége meg a gyerekei szeme láttára.

Amúgy meg, egyenjogúság van.. te miért nem tettél semmit?

Ha tényleg üres volt a villamos, akkor a gyerekek ülhettek volna egymás mögé 2 székre, ti meg álltok.. ők látják amit kell, ti meg már láttátok 1000x. Probléma megoldva.

2023. ápr. 10. 16:55
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, mégis mit kellett volna tennie szerinted a férjednek?
2023. ápr. 10. 16:56
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Már elnézést, de kit érdekel, a gyerekeid hol szeretnek ülni? A tömegközlekedés még mindig nem magánbusz, tehát ha valaki előbb száll fel, mint ti, akkor joga van oda ülni, ahova szeretne. Pláne ilyen piti indokkal, hogy “onnan jobb a kilátás”, hát az eszem megáll. :D Biztos, hogy nem állnék fel ilyesmi miatt, főleg, ha ÜRES A VILLAMOS.
2023. ápr. 10. 16:57
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Szegény pasas, ő is jól beválasztott...
2023. ápr. 10. 16:59
 8/39 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom, hogy melyiken csodálkozom inkább, hogy

1. ilyen gondolkodású ember (nő) tényleg létezik valójában is?

vagy

2. azon, hogy ezt a hp-t még nem hagyta ott a férje...

2023. ápr. 10. 17:01
 9/39 anonim ***** válasza:
97%
Jobb lett volna, ha a rugalmasságot és alkalmazkodási képességek fejlesztésére használtad volna fel a szituációt, nem pedig a "nekem minden jár" stílus erősítésére.
2023. ápr. 10. 17:01
 10/39 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem meg te generálod a problèmát ès a ferjed ugrasztanad bele minden balhèba.

Elárulom kiscsillag nállunk is volt ilyen ,az lett a vège hogy költöznivkellett ,mert már napos szinten álltak az emberek a kapunk előtt provokálni hőbörögni verekedni kerítèst tördelni. Èvekig tartó rendőrsègi ügyek születtek ,önbíráskodás garázdaság önvèdelem ès hasonló ürügyekkel mert mikor már nem bírtam idegileg ès nagy volt a túlerő előkerültek a balták kèsek fegyverek.

Úgyhogy hajrá csináld csak ezt a hozzáállást!

"Ha üres volt a villamos ,mi a francèrt nem tudtál máshova ülni?

2023. ápr. 10. 17:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!