Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nekem eddig nagyon kevesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem eddig nagyon kevesen udvaroltak és az a kevés is vagy barna bőrű volt, vagy konkrétan fogyatékosok, vagy világi incelek, vagy iskolázottságban/értelemben voltak durván alattam, akkor kategóriailag én is annyit érek?

Figyelt kérdés
Aki esetleg normális volt, az neten talált be messziről. Így 24 éves koromra elértem hogy kb. semmit nem tudok felmutatni.

2023. ápr. 8. 12:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
25%
Igen, pontosan annyit érsz.
2023. ápr. 8. 12:58
 12/28 anonim ***** válasza:
23%

Nem vagy jó nő, és a lehetőségeidhez képest túl sokat válogatsz.

Üdv a valóságban.

2023. ápr. 8. 13:07
 13/28 anonim ***** válasza:
39%

Nem tudom miért vagyok lepontozva. Mindenkit elhord fogyatékosnak, incelnek és azt hiszi ő neki jár a jobb pasi.

Előítéletekkel van tele és még ki tudja milyen emberismerő, de azért írjátok, meg fel van pontozva, aki azt írta, hogy ennyit ér...

2023. ápr. 8. 13:08
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
Üdv a klubban, valószínűleg te sem nézel ki (elég) jól. Mi nem férfiak vagyunk, nem tudjuk ezt kompenzálni pl. egzisztenciával vagy magabiztos, határozott fellépéssel stb. Ha a külsőnk nem üti meg a szintet, végünk; nagyjából ezek és a még borzasztóbb alakok várnak ránk vagy a foreveralone. Bocs, hogy kiábrándító vagyok, 3 hónap múlva 32 leszek, már nincsenek illúzióim...
2023. ápr. 8. 13:20
 15/28 anonim ***** válasza:
70%

Én valóban jó nő vagyok, de nálam is próbálkoztak/próbálkoznak a kérdező által leírt elemek. Mondjuk az mindenképp fura, ha CSAK azok próbálkoznak, ez nekem is bűzlik (nekem MINDIG voltak mások is). De meg kell hagyni, hogy az ilyeneknek általában semmi önkritikájuk nincs, simán azt hiszik, hogy nekik jár a szép, tanult, konszolidált nő, szóval nem azért próbálkoznak, mert jól lövik be a szintjüket, és felismerik, hogy kinél kell kezdeményezni.

Nekem is volt olyan időszakom, amikor nem volt szerencsém, és engem is próbáltak akkoriban itt az oldalon megalázni, hogy ez a szintem, sokat képzelek magamról, felszínes vagyok, stb.

Aztán mégis találtam helyes, normális férfit.

A photofeeler-t is mondogatták, hogy ott majd pofán ver a valóság, de kipróbáltam több képpel is, és mindre 8.2 és 8.8 közötti pontot kaptam a vonzósági skálán...

2023. ápr. 8. 13:21
 16/28 anonim ***** válasza:
28%
Ferfi irta ki.. gonoszsaggal van tele
2023. ápr. 8. 13:22
 17/28 anonim ***** válasza:
71%
Nő írta ki, te meg meg vagy savanyodva.
2023. ápr. 8. 13:25
 18/28 anonim ***** válasza:
16%

mutatsz nekem egy fotót?

Biztos csini vagy akkor.

(ismerkedni nem akarok.)

2023. ápr. 8. 13:29
 19/28 anonim ***** válasza:
95%

18

Minek mutatnék?

2023. ápr. 8. 13:35
 20/28 anonim válasza:
26%
Mert egy Hamupipőke-szindrómás, dagadt lány vagy, ezért nincs rendes palid...
2023. ápr. 8. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!