Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit jelent konkrétan, ha egy férfi így reagál egy üzenetre?
Miért nem jelölted be csak úgy?
Mindenki más ezt tette volna.
Még ha házas is, lehetnek nőismerősei. Legalább is, ha nem egy hárpia a felesége.
A mosoly semmiképpen nem elutasítás. Jelöld be!
Leszarja / vagy lazàn kezeli igazából , és nem kap a lehetőségen.
Nem hinnèm hogy ingatlanos révén problèmài lennének a kapcsolatteremtèssel , vagy kapcsolat èpítèssel, a többit így a fantàziàdra bízom - de sajnos nem nagyon van , mivel itt a kérdés
Nem találom sehol sem, ez a gond. Akkor már bejelöltem volna. Csak a telefonszámát tudom mindössze, sokra megyek vele.
Igen, így van, valószínűleg nem gondolta mégsem olyan komolyan az egészet a jelek szerint. Csak rossz, mikor a szimpátián kívül többet is megmozgat bennünk egy férfi. Aztán lehet vergődni... :D
Azert mutatta meg a lakását mert el akarja adni?
Akkor ő ezen van hogy kell vagy nem.
Valaszoltál erre neki egyáltalán?
Magánvizekre ő nem evezett át. Az ilyen "üzleti" szituk a penzrol szolnak. Neki penz kellene toled valszeg azaz eladná az ingatlant.
Igen, lakást szeretne eladni. De amint már írtam, megnéztem a lakását, konkrétan Apummal. Míg Apum nem érkezett meg, addig volt időm beszélgetni a pasival. :) Hát annyiban maradtunk, hogy sajnos tárgytalan a lakás, sokat kellene rákölteni.
De mikor beszélgettem vele, úgy nézett rám, hogy szívesen kezdeményezne nálam. Volt szemkontaktus bőven, huncut mosoly a részéről. Tehát én ezekből a jelekből indultam ki, hogy akkor én szívesen belevágnék egy ismeretségbe, ha Ő is úgy gondolja.
De most mit tegyek, írjak rá valamit? Nem hiszem, hogy bármit is kellene írnom, valószínűleg sejti, hogy számomra szimpatikus és megismerném jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!