Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony lányok mennyi az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony lányok mennyi az a túlsúly ami már nem fér bele nektek? 185 cm mellé 90-95 kg körül sok?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 13:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Nekem ettől jóval több is belefér, de nem lehet kilóra megmondani. Összkép, eloszlás stb. Nem szép, ha van egy nagy has, de mondjuk ahhoz képest pipaszár végtagok.
2023. ápr. 6. 15:49
 12/19 anonim ***** válasza:
7-es jol nez ki. Nem tulsulyos es nem gusztustalan plottyedt.
2023. ápr. 6. 16:05
 13/19 anonim ***** válasza:

7

Te itt most trollkodsz?

2023. ápr. 6. 19:09
 14/19 anonim ***** válasza:

13-as!

Dehogy! Miért?

BMI kalkulátor szerint már éppen a túlsúlyos kategóriába tartozom, de nem vagyok az a tipikus elhízott. Ilyen magassággal és súllyal, biztos sokféle testforma létezik, például én ilyen vagyok és szerintem nem lehet adatok alapján eldönteni, hogy kinek milyen az alakja.

2023. ápr. 6. 19:57
 15/19 anonim ***** válasza:

#14 Azért nehéz elhinni, hogy aki állítólag úgy néz ki, mint te, az ne tudná, hogy a .BMI rendszer már kb 20 éve elavultnak számít.

Pont azért, mert nem veszi figyelembe a testösszetételt, amibe beletartozik az izomtömeg aránya a testzsírszázalékhoz, a csontsűrűség, az életkor, a nem.

A BMI csak a súlyt, magasságot, életkort vizsgálja, semmi mást.

Adatok alapján is elég jól el lehet dönteni, hogy kinek milyen az alakja.Pl ha azt mondom, hogy adott egy 30 éves, 185cm magas, 95 kg-os férfi 5%-os testzsírszázalékkal, akkor egyből tudni fogom, hogy valószínűleg elég jó teste van.

2023. ápr. 6. 20:14
 16/19 anonim ***** válasza:
De én tudom, hogy hülyeség önmagában a BMI, pont azt írtam. A kérdező sem említette egy szóval sem a testzsírszázalékot, eleve túlsúlyról írt.
2023. ápr. 6. 20:20
 17/19 anonim ***** válasza:

#16 Ebben igazad van, a kérdező mondjuk a BMI-t sem említette.:D

Szerintem ő azért túlsúlyról ír, mert ő a saját paramétereivel lehet, hogy ...túlsúlyos?Kicsit plötyi?Gondolom.Nem véletlen úgy fogalmazott, ahogy.

Feltételezem ha elégedett lenne a testalkatával, akkor nem tette volna fel (így) a kérdést.

2023. ápr. 6. 20:56
 18/19 anonim ***** válasza:

17-es!

A célom annyi volt, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy a magasság/súly alapján nem lehet dönteni, mert pl vagyok én, meg ismerek kb azonos magasságú,súlyú embereket, akik izmosabbak nálam, meg olyat is, aki inkább kövérnek mondható. A BMI-t csak azért írtam, mert a kérdező túlsúlyról írt, de nem tudjuk mit gondol túlsúlynak. Ő biztos tudja, de a "vékony lányok", akiket kérdez, nem tudhatják. Persze lehet feltételezni, de egyszerűbb lenne egy kép alapján eldönteni.

2023. ápr. 6. 21:24
 19/19 anonim válasza:
Szerintem vesszetek össze, az a tuti! :)))
2023. máj. 11. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!