Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha azért lesz vége egy házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azért lesz vége egy házasságnak mert a nő a jobb anyagi körülmények reményében szakított a férjével,hogy lehet ezt megemészteni?

Figyelt kérdés

6 éves házasság volt,szerelemből házasodtunk.

Kb ugyanolyan szintről indultunk az életben házasság előtt.Sokat dolgoztunk mindketten,de a vé felé kezdtem észrevenni a feleségemen hogy anyagiasabb gondolkodású barátnői lettek,otthon is ez volt a téma mindig,barátnőit ide meg oda vitte a pasija,mi meg évi egyszer a Balatonra eltudunk jutni.

Válás után amit ismerősöktől tudok jómódú férfiakkal találkozik,vállalkozó nagy részük.

Elég rosszul esik,hogy a közösen felépített életünket így eldobta és inkább más férfiaktól várja hogy jobb élete legyen.

Aki elvált már,vol akinek ilyen miatt ért végett a házassága?

Hogy lehet ezt feldolgozni hogy nem voltam jó neki és más férfiakkal találkozik inkább akik többet tudnak neki adni?

2023. ápr. 6. 08:12
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Miből gondolod, hogy emiatt lett vége a házasságnak?
2023. ápr. 6. 09:03
 2/10 A kérdező kommentje:

Volt egy őszinte beszélgetésünk nemrég ott elmondta hogy fontosak neki ezek a dolgok,egyszerűen velem nem tudta elérni és ez az érzelmekre is rányomta a bélyegét.

Meg amiket visszahallok róla közös ismerősöktől.

2023. ápr. 6. 09:07
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Mi amikor fiatalon összeköltöztünk albérletben, átlag alattian szrul kerestünk. Nyáron mégis elmentünk Olaszországba, mert az volt az álmom 🤷‍♀️

Az se mindegy mikre költöttetek. Jól el lehet verni a pénzt hülyeségekre

2023. ápr. 6. 09:09
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Inkább örülj neki, hogy elment.
2023. ápr. 6. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
Kerdező. Én 40 éves nő vagyok, 3 komoly kapcsolatom volt. Legutolso a ferjem volt, most mar ex. Mindegyikkel úgy jöttem össze hogy csóró volt, sőt én voltam a gazdagabb. De ahogy teltek az évek, egyre jobb munkákat és jobb fizukat kaptak és mit ad isten, már nem voltam elég jó. Ó, hat egymillió forintot keresek, ezért már ilyen meg olyan nőt kapok. Tudod lehet vannak kivételek, mint pl én aki sokkal sokkal csóróbb pasikkal jött össze, ezért bizonyítottan elmondhatom nekem nem a pénz volt a fontos. De te még nem tudtál bizonyítani, hogy nem lennél olyan akit megszédít a pénz és nagyravàgyó lesz. Majd ha meggazdagszol és korodbeli, netán 1-2 évvel idősebb, átlagos nőcskét választasz, akkor elhiszem. Vagy pedig válassz most vm szinteden aluli tobbgyerekes korodbeli elvalt nőt és akkor majd elvalik, te különb vagy e mint a volt feleség.
2023. ápr. 6. 09:12
 6/10 anonim ***** válasza:
39%
Btw, mielőtt rám írnànak a hozományvadászok, most már én sem jönnék össze csóróval, pont emiatt. Legyen gazdag, aki tobb nőt is megkaphatna. Akkor elhiszem h én kellek neki.
2023. ápr. 6. 09:15
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Egy anyagias novel jottel ossze, nem is vetted eszre evekig, majd amikor lelepett meg panaszkodsz. A sajat hibaidat nem latod a tortenetben? Legkozelebb ismerd meg jobban azt akivel osszefekszel.
2023. ápr. 6. 10:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálam is jellemzően okyanokkal voltam akiknek anyagilag kevesebb volt. Sose érdekelt a lóvé, ami kell megvan. Nem is birom azt a réteget, a sznobokat. Nem az én világom. Szerintem ez már korábban is látható volt.
2023. ápr. 6. 12:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy -két ilyen nőt, aki azért vált el, mert kevesellni kezdte a férjét és úgy gondolta, jobb partit is csinálhat. Aztán mégis egyedül vannak évek óta. Pedig van köztük, aki igazán dekoratív, kifogástalan megjelenésű.
2023. ápr. 6. 14:04
 10/10 anonim ***** válasza:

úgy, hogy idővel, helyrejössz, és ne nézz visszafelé, hogy most kivel van és mit csinál, ettől nem leszel boldogabb..

ha elment, elment, úgy látszik, hogy az értékrendje megváltozott, már nem passzoltatok egymáshoz.

Ha nem a nő megy, jobb élet reményében akkor a férfi csalja fiatalabb csinosabb nővel…

Ne bánd, engedd el most már, gyászidőszak, szedd össze magad, és maradj olyan amilyen voltál, és akinek ez nem tetszik az balra el….

meglehetett volna ezt beszélni, de úgy látszik, a csillogás és a pompa fontosabb, mint a belső értékek, őszinteség, szeretet…

Hogy dolgozd fel?

Elfogadással, megváltoztatod mostantól a gondolkodásodat, kevesebb időt töltesz a múltban, kevesebb időt pazarolsz a kesergésen, és találd meg újra magadban azt a férfit akitől sokkal jobban fogod érezni magad, kezd el szeretni magad jobban….

2023. ápr. 6. 15:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!