Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet csak a pénzemet akarja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet csak a pénzemet akarja?

Figyelt kérdés

Társkereső oldalon megismerkedtem egy csinos lánnyal. Tegnap jól elbeszélgettünk a randin de egy nagy baromságot csináltam ....mikor kérdezte hogy mit dolgozom elmondtam neki hogy új állást kaptam és szebb lett a fizetés és sajnos megmondtam neki hogy 265 ezer a nettóm, valamint saját örökölt házban lakom Budán.

Erre ma sokkal intenzívebben keresett mint a randi előtt mikor még nem tudta a jövedelmem...

2023. ápr. 5. 17:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Jaj mondd azt hogy anyud lakása meg a 265 az brutto. Semeddig nem tart lehuzni magad.
2023. ápr. 5. 18:15
 12/27 anonim ***** válasza:
97%
Hú de vicces vagy. Ja, nem.
2023. ápr. 5. 18:28
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg a randi után le se xarna, nem is keresne, és alig válaszol, akkor még az lenne a bajod, hogy kevés neki. Így is, úgy is azt gondolod róla, hogy a pénzre megy, hiszen pina van a lába közt.

Egyáltalán ne ismerkedj. Semmi értelme.

2023. ápr. 5. 18:34
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy lúzer lehetsz ha fel sem merül az opció, hogy esetleg ő is élvezte a randit és kedvel téged. 🤣

Amúgy meg ez bőven nem az a kategória amire egy pénzéhes nő megy.

2023. ápr. 5. 18:43
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te érdekled, de ha ennyire bizalmatlan, komplexusos és hülye vagy, akkor tegyél neki meg egy szívességet, jó? Ne találkozz vele többet!
2023. ápr. 5. 18:45
 16/27 anonim ***** válasza:
38%
Átéltem! Rengeteg csaj harap a saját ingatlanra. Sok pesten a vidéki csaj, albérletben élnek, sokszor többed magukkal, ahonnan kitörni önerőből szinte esélytelen nekik. Ezért buknak az olyan hapsikra, akiknek már van saját ingatlanjuk. Ha balek a férfi, hamar behálózzák.
2023. ápr. 5. 18:49
 17/27 anonim ***** válasza:
34%

Troll kérdés!!! Ki hiszi ezt el? A 6-700

Ezerre is azt mondjàk átlagos. 265 el te akkor pozicionáld be magad.

2023. ápr. 5. 18:53
 18/27 anonim ***** válasza:
46%

#16 Szegény pasinak meg tiszta szívás. Ott lesz mellette minden este a nő, akit szeret, fizeti mindennek a felét, és jellemzően viszi az egész háztartást. Borzalom!

Igazi, érzelmes, párkapcsolatra való nő kimondottan olyannal jön össze, aki szarul is keres ÉS nincs is semmije. Különösen igaz ez, ha a pasi elmúlt 30.

Az érdeklődését azzal jelzi, hogy nem ír hetekig, csak kegyesen fogadja az udvarló üzeneteket.

🤦

2023. ápr. 5. 18:54
 19/27 anonim ***** válasza:
39%
És mit hisz, hogy átírod rá a lakás felét? Make it make sense.
2023. ápr. 5. 19:13
 20/27 anonim ***** válasza:
58%
Egyetlen pasi sem lesz önmagában attól vonzó, hogy jól áll anyagilag vagy éppen van saját ingatlana. Az viszont elképzelhető, hogy az eleve vonzó pasi még vonzóbb lesz attól, ha kiderül, anyagilag is rendben van.
2023. ápr. 5. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!