Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik az elmúlt 5-6 évben ismerkedtek meg és már házasok, vagy jegyben járnak. Hol ismerkedtetek meg a párotokkal? Hány évesek voltatok?
Internet,rosszlanyok tarskereso oldal.
Többször voltam nála,mire eljött randira.
5 éve volt,azóta a feleségem.
25 évesek voltunk, baráti társaság.
Évek óta ismertük egymás (középiskola), később barátok lettünk (kb. 5 évvel azelőtt, mielőtt összejöttünk volna), majd egyszercsak egymásba szerettünk.
4 évig távkapcsolatban éltünk, de maximális volt a bizalom, addigra már tényleg minden szituációban láttuk a másikat/ismertük.
2 éve élünk együtt, nagyon szeretjük egymást. 2025-ben tervezzük az esküvőt.
Gimnázium, laborlátogatás. Azt mondta, hogy az fogta meg a legjobban, hogy engem tényleg érdekeltek a berendezések és a kutatások. Mi ketten voltunk a leglelkesebbek (amúgy egyikünk se ilyen laboros-kutatós beállítottságú, nem is ebben az irányban tanulunk/dolgozunk, csak érdekesnek találtuk), a többiek inkább csak örültek, hogy nem a padot kell koptatniuk.
A közös téma is megvolt - elég gagyi mobilom volt akkoriban, nem tudtam vele fotózni, így kénytelen voltam Nintendo 3DS-sel fotózgatni, mint egy rendes hülye. Ő is nagy kocka, sokat dumáltunk játékokról utána.
Én 16-17 voltam, ő egy évvel fiatalabb.
24/N
Internet, viszony.hu
Egyikünk se komoly kapcsolatot keresett, 3 hónap múlva mégis hozzam költözött, orszagot is váltva. 3 éve lesz, nagyon jó páros vagyunk minden téren.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!