Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj,ha nem tetszik,hogy 1 lánynak voltak egyéjszakás kapcsolatai?
Figyelt kérdés
36 f vagyok és ismerkedek egy 29 éves lánnyal,aki pincérként dolgozik egy hotelben. 2 napos beszélgetés után az első randin már szexeltünk. Erre nem is gondoltam volna,hogy belemegy,megpróbáltam és belement. Beszélgettünk és mondta,hogy volt több egyéjszakás kapcsolata már.Állítása szerint 13 férfival feküdt le. Valahogy ezek nem tetszettek. Kicsit legyen már több tartás 1 lányba,kelljen érte küzdeni,ne adja már magát olyan könnyen. Ez elavult gondolkodás?2023. ápr. 5. 11:12
11/17 anonim válasza:
kedves kérdező, de azért dugnál pár jó csajt nem?
12/17 anonim válasza:
11) persze, de ők szégyelljék magukat, ha hagyják 🤣
13/17 anonim válasza:
Rettenetesen nehéz dolgod lesz így a társkeresés világában, csak szólok, kis hímk.rva :D
14/17 anonim válasza:
Én 39 éves vagyok,de már a mi időnkben se szóltak meg minket nagyon.Azért 20-25 éve is szerettük a szexet,sőt az idősebbeket se kellett félteni.Elég álszent vagy.Te b@szhatsz,de a lánynak legyen tartása.A tiéd hol van?
15/17 anonim válasza:
Nekem 24 évesen meg senkim se volt.
Legtöbb férfi pont ezt tartja gáznak,hogy milyen már ha egy nőért küzdeni kell...:D
Itt már sokszor nem tiszta tulajdonképpen mi tetszik a férfiaknak.
16/17 anonim válasza:
Mivel az mar lelett írva hogy de hisz te is lefeküdtél vele hamar, tételezzük fel valójában szerelem volt első látásra és nem csak megpróbáltad mert kell a... ha valakinek nem tetszik akkor nem kell vele járnia és más gondolatmenete lényegtelen hogy "jajj nézd már el neki" ha téged zavar akkor hagyd ott nekem pl kizáró ok lenne mert én csak a komoly kapcsolatban hiszek és így elég egyértelmű lenne hogy más a gondolatmenetünk. De az nem szokott működni annyira hogy "már meghúztam 70 nőt és 30 férfit drogot szívtam egy brazil prosti lábujjáról, szeretnék egy hajadon szőke ártatlan lányt aki még nem fogta meg senki kezét se"
17/17 anonim válasza:
Jól megkaptad az ívet a többi válaszolótól, igazuk van. Te szexelhetsz meg te megfektethetsz akárkit de az már neked nem tetszik ha neki több partnere is volt….
Ember, szállj le a földre. 2023 van, nekünk nőknek is joga van élvezeteknek nem csak nektek, farokkal gondolkodó férfiaknak. Amikor rámentél és egyből szexet akartál akkor ez nem jutott eszedbe? Minek ez az álszentkedés?🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!