Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mik a legkiábrándítóbb női tulajdonságok?
Mik azok, amiket ha láttok egy nőnél, azonnal abbamarad az érdeklődés, vagy lezárul az ismerkedés?
Pl. maga körül forog, bunkó, flegma, érzéketlen, szekálós, stb.
Jöhet mellé ellenpélda is, a lényeg, hogy mitől nőies egy nő, és milyen tulajdonságok taszítóak?
A kérdés a belső tulajdonságokra vonatkozik. A külsőt most hagyjuk.
+90 kg leggingsben meg miniszoknya mert a bodypositive mentalitás mindenkinek jár.
Másik meg melóban kimegyek cigizni és a tipikus magyar elhízott,rövidhajú,rossz fogazatú nők egymásnak mesélik hogy a társkeresőkön mennyi pasi írt nekik,mit csinálnának velük,meg kiröhögik ha rosszabb pasi írt nekik,a fényképeoken vihognak.
Közben a valóság hogy évek óta egyedül élnek,férfi még csak rájuk sem néz,de irigykednek a fiatal kolleganőkre akik pasiznak a melóhelyen.
Minden férfi esetében más. Engem nőként a világból ki lehet kergetni a flegma stílussal, rühellem az ilyen embereket, mégis ismerek olyanokat, akik évek óta ilyen párral vannak. Ők ennyire tartják magukat, biztos gyerekként is úgy beszéltek velük, mint egy darab szarral, ezért nekik erre van igényük.
Az én párom szerencsére ugyanígy nem tűri meg ezt a stílust, pont azért szeretett belém, mert én tisztelem, támogatom, szeretettel beszélek vele, nem hisztizek napi szinten baromságokon, nem kontrollálom stb. De elárulom neked a tapasztalataim alapján, hogy nagyon kevés férfi becsüli ezt meg, kevesen rendelkeznek olyan érzelmi intelligenciával, hogy egészséges párkapcsolatban legyenek, nem pedig toxikusban. Legyél olyan, amilyen vagy, és majd megtalálod azt, aki pont így szeret.
Számomra fontos, hogy legyen kedves, érdekes, legyen valami hobbija. Legyen érdeklődő.
Továbbá egy igazi nő rendben van magával, ismeri az értékeit, viszont nem flegma,bunkó.
Taszít, ha egy nő kibeszél másokat, meggondolatlanul mondd hülyeségeket, affektál. +ha valaki folyton csak panaszkodik, vagy kifogásokat keres, esetleg másokat hibáztat, hogy miért alakulnak úgy az élete ahogy.
Áldozatlét. Mindig a világ a hibás, vagy a férfiak. Ő csak azért sminkel, mert a férfiak ezt akarják, csak ekkor figyelnek rá, másik oldalról meg nem a férfiaknak szépíti magát, leszarja a férfiakat, ő magának akar tetszeni.
Szóval ezek a végtelen ellentmondások és kognitív disszonanciák. Meg az unalmas személyiség, nem tud mondani semmit semmire, nem csinál semmit az életével, szórakoztatni kell, interjúztatni, alap üres megjegyzései vannak, esetleg alpári béna tartalmakat fogyaszt, romákat néz a neten mint a győzike, mert az neki vicces.
Elhízott, igénytelen, dominánskodó, túl érzelmes, depressziós, manipulatív, stb.
Inkább egyszerűbb ha azt mondom mit szeretek, és minden ami nincs benne, azt nem szeretem. :) Szeresse magát, a testét (nem nárcisztikusan), éljen egészségesen, a belső ugyanúgy fontos legyen neki, hosszútávra és valódi kapcsolatra építsen ne felszínességre és pillanatnyi élvezetekre, akarjon tőlem tanulni, figyelmes legyen, szerető, gondoskodó, önálló, szubmisszív.
A szubmisszív nem azt jelenti amit sok nő behallucinál minden férfira mert szar pasit választottak. Nem azért kell, hogy önző lehessek, hanem ne egy folyamatosan elégedetlen vitázó ellenségeskedő érzelmi döntésalapú nővel legyek, aki nem is érti mit hogy látok, miért bölcs döntés X dolog, és vitában meg felhevül érzelmileg és kitör, és nem tudunk haladni. Nyilván teljesen fontos a véleménye mert ketten vagyunk egy kapcsolatban, de béke kell, nem ellenségeskedés meg harc.
A feministákat messziről elkerülöm, a média agymosta őket, és ahelyett h az életükön vagy felfogásukon, viselkedésükön választanának inkább háborognak, szidnak másokat, keltik a gyűlöletet. Olyan nővel lennék aki MINDENES, minden jót támogat és minden rosszat megvet, bármilyen nemű legyen az.
Hisztisség
Buta gondolkodásmód
Pénzszórás
Keserűség
Negativitás, túlzott panaszkodás
Csúnya beszéd
Dohányzás
Materiális
Öntelt
Felszínes
Becsület hiánya
Agresszivitás
Most sorolhatnék olyan dolgokat ami minden emberben kiábrándító dolog általánosságban, mint például az, hogy: céltalan, buta, nem őszinte stb..
De például amivel én magam sokszor szembesültem:
-ítélkezős, nem elfogadó jellem. (Főként a kapcsolati dolgok terén.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!