Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazságosabb lenne a sex market, ha a mesterséges inteligenciára bíznánk a párkapcsolatok menedzselését?
Igen vannak dolgok amik egyszerűen nem férnek be a számba. Szendvics vagy hamburger fogyasztása meglehetősen problémás.
Ugyanakkor kis állal olyan kis félénk benyomását kelted (hiába vagy legbelül tigris) és az emberek sehol sem vesznek komolyan, sem munakhelyen, sem hivatalban sem csapatsportban. Ezért például hamar abbahagytam a sportokat is és inkább egyéni sportokra fókuszáltam mert ha rosszul ment a csapatnak azt rám fogták annak ellenére is, hogy az állam miatt sosem passzoltak nekem, hiába voltam jó helyzetben.
Nem beszélve arról, hogy a nők mennyire megvetnek és mindig kinevetnek.
Nem lehetsz férfi állkapocs nélkül. Azt mondom az állkapocs még a golyóidnál is fontosabb a férfilétben.
160
Ha annyira beteg vagy, hogy konkrétan enni sem bírsz rendesen, akkor hogyhogy a csajozás a legnagyobb problémád? Magasból leszarnám a pasikat, ha torz lenne az álkapcsom.
Jaja, csúnya gonosz nők nem jönnek össze minden jött-menttel, lázadjunk fel. 😂 Hajrá-hajrá, még mindig semmire nem mennétek vele, főleg hogy ti vagytok a kisebbség, a chadek meg úgy általában a normális emberek már azelőtt levernénk a nevetséges kis felkeléseteket, mielőtt megfordulna a gondolata a fejetekben. :D
Az áll formájára meg mai napig nem értem mit vagytok ennyire ráizgulva, soha az életben nem néztem és nem is volt szempont, hogy milyen a férfi álla…
Az meg, ha valakinek nincs effektív kifejlett álla, magyarul enni sem tud normálisan, felvet különféle problémákat, az ilyen embernek a saját egészsége kéne az első legyen és nem a csajozás.
És ezt miért nekem mondod?? Én azt írtam, akinek nincs kifejlődve rendesen az álla (hisz ezt írta az egyik kommentelő), annak a saját maga érdekében is ennek megoldása KÉNE legyen az elsődleges, de felőlem azt csinál, amit akar, én nem szólok bele senki életébe. Ugyanez az elhízott nő. Majd ő eldönti, hogy min jár az esze, neked ahhoz semmi közöd, stimmt? Fel nem foghatom, honnan veszik emberek a bátorságot ahhoz, hogy kéretlenül pofázzanak más életébe.
Vagy talán fáj, hogy még a “bálna” nők közül is soknak van pasija? Szar ügy. :)
Senki más nem vergődik itt rajtatok kívül, mi max röhögünk azon a hisztikén, amit itt levágtok. :D A sikerességemnek pedig semmi köze ahhoz, hogy ki "reszelget". Bár én szeretkezni szoktam a férjemmel, de kinek mi.
Az, hogy most hosszú hétvégén épp több szabadidőm van újfent nem áll semmiféle párhuzamban az általad felsoroltakkal, de akinek kb 2 agysejtje van az ezeket az összefüggéseket nehezen ismeri fel.
164
Nem jöttmentről beszélünk. Amiért nincs nagy álla még nem lesz jöttment, lehetnek jó belső értékei. Más kérdés, hogy ezeket nem látjátok meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!