Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire szokott jó vége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szokott jó vége lenni annak, amikor valaki egyik kapcsolatból ugrik át a másikba?

Figyelt kérdés
Egy 10+ éves kapcsolat/házasságról van szó.

2023. ápr. 4. 13:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Mivel csalfák vagytok mindketten szerintem nem fog működni, azért mert azok vagytok és azért, mert nem fogtok egymásban megbízni előbb vagy utóbb. Oda fogja ő neked vágni, vagy fordítva, hogy megcsaltad a párod engem is megfogsz.
2023. ápr. 4. 13:57
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
Ugyanannyi eséllyel mintha tartottatok volna szünetet a kettő között, vagyis nem ezen fog múlni. És amit az egyes ír, az sem állja meg a helyét.
2023. ápr. 4. 14:02
 3/13 anonim ***** válasza:
14%
Exem mindig ezt csinálta és mindig lábai előtt voltak a faszik
2023. ápr. 4. 14:10
 4/13 anonim ***** válasza:
55%

Igen, jól írtad a tageknél. Ez legalább lelki megcsalás nélkül nem működhet.

Meg jobb, ha az ember tart egy kis gyászidőszakot, és utána még időt, hogy magára találjon. Szerintem. De ha sürget az idő, akkor ez van.

2023. ápr. 4. 14:15
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem gyászolod el, nem zárod le az előző kapcsolatot magadban, akkor jó eséllyel rossz vége lesz.
2023. ápr. 4. 14:22
 6/13 Hans Pötterman ***** válasza:

Ahogy mondod, és ezzel jó eséllyel megöli az új kapcsolatot ami akár működhetne is. A lezárás szakaszait nem lehet kihagyni, úgyis utolér pláne ha hirtelenséggel rúgja fel a kapcsolatot, ha már évek óta döglődik az előző, akkor talán nem lesz baj

2023. ápr. 4. 14:32
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Az a baj, hogy pl egy társfüggő akár direkt keres valaki mást azonnal, hogy a benne rejtőző ürességet próbálja minél hamarabb elfedni valamivel. Ez már eleve nem egy jó kezdés. Ha komolyan szeretted őszintén akkor gondolom jót tenne a tisztes lezárás. Mást kihasználni azért, hogy felejts elég önző mert csak másnak is sebeket szerzel. Ha meg nem is szeretted már, akkor is tiszteld meg a másikat annyival, hogy átgondolod miben hibáztál esetleg te, hogy a következő már ne ilyen kapcsolat legyen, hogy tudd te mit tudsz és mit nem tudsz adni. A legtöbb ilyen vég egyébként eleve egy kicsit elvesz az embertől, mindegy, hogy hogy lett vége. Nem egy sérült félként kellne belemenni, hanem egy teljes egészként, aki adni is tud és kapni is.
2023. ápr. 4. 15:36
 8/13 anonim ***** válasza:
62%

Ti nem figyeltek oda, itt nem arról van szó, hogy 10 évig volt párkapcsolata a kerdezonek hanem, hogy szeretője volt az illető, akivel most össze akar jönni!

És ne írjátok, hogy működhet, mert az nem igaz,vagy kicsi a valószínűsége.

2023. ápr. 4. 15:39
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Nekem van ismerősöm ahol a férfi a szeretőjét választotta és kb 8 éve boldogok.

És olyan is aki nem lépett, végül így is elváltak és mai napig nem volt olyan szerelmes mint a szeretőjébe akkor.

Csak hát gyáva volt meglépni azt amit meg kellett volna.

Szóval 50% hogy fog működni és ugyanannyi hogy nem. Mint bármelyik kapcsolatban. Meg kell próbálni.

2023. ápr. 4. 15:45
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az jó dolog, ha szakítás után kis idő múlva már megvan a következő.

Így nincs ideje az embernek szomorkodni, töprengeni, idegileg tönkremenni.

Én még azért is szeretem az ilyet, mert így nem esik ki a lyukam a folyamatos ápolásból, kezelésből, karbantartásból.

Folyamatosan "olajozva" van.

28N.

2023. ápr. 5. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!