Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tiltott kapcsolatnak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiltott kapcsolatnak milyen vége szokott lenni?

Figyelt kérdés

Az a helyzett, hogy már 6 hónapja eyütt vagyunk, de a szüleink nem tudnak róla. Azért nem mondjuk el, mert a szerelmem egy olyan csapatba sportol, amit az egész családom utál, mivel az egész családom a csapat legnagyobb ellenfelének(néha inkább már ellenségének)nagy szurkolói és utálják a szerelmem egész csapatát (a barátomat is). Mindent megtennének, hogy elválasszanak minket.

Szeretem a párom és nem akarom, hogy titkolni kelljen. Szerintetek el merjem mondani?

2010. ápr. 13. 22:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Mint Romeó és Julia?
2010. ápr. 13. 22:44
 2/16 anonim ***** válasza:

Az Rock & Roll vazeg... Tiszta Rómeó és Júlia

Ha szeretitke egymást, mért szakítanátok? Az ősöknek meg el kell foganiuk...

2010. ápr. 13. 22:45
 3/16 A kérdező kommentje:
Valami olyasmi.
2010. ápr. 13. 22:46
 4/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. ápr. 13. 22:48
 5/16 A kérdező kommentje:
Én 17 vagyok a barátom 22.
2010. ápr. 13. 22:51
 6/16 anonim ***** válasza:
49%

Ohh.. e Capulet lány , nem tudja hogy mit tegyen , hisz a szerelme a Montague család sarja, pedig e két család gyűlölködése már ősidőkre visszanyúlik! Tán a halál az egyetlen megoldás , hogy végre egymáséi lehessenek!

Öhhm... bocsi =)

Hát ... elég gázos a helyzet... De ha a családodnak a foci (vagy másegyéb sport)nem jelent ennyit a te boldogságod, akkor sztem ne mondd el nekik ....

Ha ennyire fanatikus szurkolók , és szerinted mindent elrontanának, akkor ne...

Ha tényleg szeretitek egymást , és úgy érzed hogy boldogok vagytok együtt, akkor maradjatok meg így =)

Ha, elmondod , és tényleg ennyire szar a helyzet, akkor előbb vagy utóbb , el fognak választani titeket.

Ezt sokan nem értik hogy hogyan , hogyha annyira szeretitek egymást.. blablabla... De ha a családod rászáll a fiúra , és tényleg egy lehelletnyi helyet se hagynak neki , (gondolom a fiúnak sincsenek kötélből az idegei) akkor emiatt szakítani fog veled...

Remélem sikerült valami értelmes dolgot átadnom =)

2010. ápr. 13. 22:51
 7/16 anonim ***** válasza:
ÉS amég ezt leírtram , vagy már 3-an felhozták a Rómeó és Júlia sztorit =) =P
2010. ápr. 13. 22:54
 8/16 A kérdező kommentje:
Elég fanatikus a családom ahoz, hogy ezt ne értsék meg :(
2010. ápr. 13. 23:03
 9/16 anonim ***** válasza:
akkor szerintem , ne mondd el , ha együtt akarsz vele maradni ...
2010. ápr. 13. 23:05
 10/16 anonim ***** válasza:
előző voltam amugy..
2010. ápr. 13. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!