Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tiltott kapcsolatnak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiltott kapcsolatnak milyen vége szokott lenni?

Figyelt kérdés

Az a helyzett, hogy már 6 hónapja eyütt vagyunk, de a szüleink nem tudnak róla. Azért nem mondjuk el, mert a szerelmem egy olyan csapatba sportol, amit az egész családom utál, mivel az egész családom a csapat legnagyobb ellenfelének(néha inkább már ellenségének)nagy szurkolói és utálják a szerelmem egész csapatát (a barátomat is). Mindent megtennének, hogy elválasszanak minket.

Szeretem a párom és nem akarom, hogy titkolni kelljen. Szerintetek el merjem mondani?

2010. ápr. 13. 22:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A Te családod nem fanatikus,hanem idióta.A fiú szerintem nem sokáig bírná köztük,ha nyilvánosságra hoznátok a kapcsolatotokat.Szóval,marad a titkolózás,bujkálás,vagy a szakítás.Egyik sem jobb a másiknál.Nehéz a döntés,nem tudom,mi lenne helyes.Az biztos,hogy a családod mindkettőtöket kikészítene.
2010. ápr. 13. 23:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem állj a szüleid elé, mond el nekik, és tedd fel a kérdést, hogy akkor most a te boldogságodnál fontosabb-e a foci. Ha igen, akkor b asszák meg...
2010. ápr. 14. 10:52
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

Valszeg marad a titkolózás.

2010. ápr. 14. 18:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Am nem fociról van szó, de ez a lényegen nem változtat.
2010. ápr. 14. 22:06
 15/16 anonim ***** válasza:

HA nagyon szereted van egy megoldás:

Szüleidtől megkérdezni, hogy melyiket szeretik? - Engem vagy azt, hogy a csapatot utálhassák?

Vagy elsőnek kezd 1 embernek bemutatni esetleg együtt elmenni vele valahova szórakozni, hogy észrevegye ez is csak ember :)

Sok szerencsét

2010. ápr. 19. 16:42
 16/16 A kérdező kommentje:
Lehet meg kellene próbálnom odaállni a szüleim elé és megkérdezni. Próba szerencse.
2010. ápr. 19. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!