Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az ha randin elmondo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha randin elmondom hogy van saját kertes házam,sokszor szex a vége,ha azt mondom nincs házam,tartózkodó a nő ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Általában ilyenkor nincs 2. randi.

34F

2023. ápr. 3. 08:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Mert csak azzal csinálod ezt a próbát, akit eleve nem veszel komolyan. Szerintem ez lesz a titok kulcsa.
2023. ápr. 3. 08:51
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Valószínűleg azért, mert ha ezzel kell felvágnod, akkor túl sok mást nem tudsz felmutatni, ami megragadhatná a nő figyelmét. Egy normális ember egy randin magáról, az érdeklődési köreiről, a személyiségéről mesél a másiknak, nem a vagyontárgyait listázza.
2023. ápr. 3. 09:00
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert ez a rajtengedély! Ez önmagábab kevés! De enélkül nálam offos lennél. Igaz, én elso randin sosem szexelek
2023. ápr. 3. 09:24
 4/13 anonim ***** válasza:
6%
Minek rajtengedély egy olyan versenyen, ami érdeklődés hiányában elmarad?
2023. ápr. 3. 09:33
 5/13 anonim ***** válasza:
15%
Tessék emberek itt a bizonyíték arra, hogy a nők a pénzre hajtanak.
2023. ápr. 3. 09:37
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Miért van, hogy kamu kérdéseket írsz ki?

Van saját házam, jó kocsim, és olyan állásom, amiből bármelyik nő rögtön levonhatja a következtetést, hogy nem szűkölködöm, de egy nő sem rakta szét még azért, mert ezek kiderültek?

2023. ápr. 3. 09:55
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Vannak akik a házas emberekre buknak. Vagy ilyesmi. De jó, hogy rájöttél erre a trükkre, különben az egész életed leketyegett volna szexmentesen.
2023. ápr. 3. 10:39
 8/13 anonim ***** válasza:
35%
Innentol eleg csak a kertes hazad kepet kirakni a tinderre. Aztan majd meglatod, hogy tenyleg szamit-e. El tudom kepzelni miluen nok gerjednek erre.
2023. ápr. 3. 10:58
 9/13 anonim ***** válasza:
11%
Elvált férfi vagyok, ismerkedni szoktam nőkkel. Mikor mondom hogy egyedül élek a házban látom rögtön a szemeim hogy csillám. Akkor már tudom hogy dugható. Viszont volt ellentétek is, mondtam hogy albérletben lakom, alig jövök ki a pénzemből, már nem volt második találka. Aranyásók a mai nők, kivétel nélkül. Minden nőt a kolbász és a pénz érdekli.
2023. ápr. 3. 11:52
 10/13 anonim ***** válasza:
68%
Kamu kérdés, ha nem, akkor sajnállak, amiért nem látnak benned semmi más jòt, csak azt a nyamvadt házat. Kicsit dolgozz magadon 😉 31/N
2023. ápr. 3. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!