Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így?

Figyelt kérdés

Ti szeretitek egymást. Nincsen köztetek gondok. Simàn mentek. Könnyen ismerkedtek. Kezét fogjátok egymásnak. Könnyű így élni. Nekem ès nekünk is kell az hogy szeretgessenek. Legalább a kezünket fogni, ölelni, simogatni, puszilgatni bennünket.Mert mi is emberek vagyunk és szükségünk van rá.

Mások boldogok, a többiek mièrt szenvedjenek magànyosan. Kérlek benneteket segítsetek.

2023. ápr. 2. 21:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem, mi csak békében szeretnénk élni az életünket, amibe te bele akarsz fúrakodni.
2023. ápr. 3. 08:35
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem. Csak én is boldog akarok lenni. Ha annyit kérhetnèk hogy ketten vagy hárman öleljenek át és ruhàn kívül foghatok. Ölelnek csókolnak fogjuk egymást. Ezt 2 óra hosszáig megtehetem. Akkor lenyugodnék kicsit.
2023. ápr. 3. 15:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg nem érted, hogy nincs jogodban elvárni idegen nőktől, hogy akárcsak hozzád érjenek? Kérj ilyesmit édesanyádtól, biztosan örömmel kisegíti a fiacskáját.
2023. ápr. 3. 15:14
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem elvarom. Csak kerem. Szeretnem.
2023. ápr. 3. 15:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Én meg azt kérem, hogy idegen férfiak, például te, ne akarjanak tőlem semmit.
2023. ápr. 3. 15:20
 16/19 A kérdező kommentje:

Jó tőled nem. Foleg ha nem engeded hogy megismerjelek.

De van meg kedves aranyos megerto leszbikus no aki segit kibeszelni a tortenteket mikozben csokol es olel engem

2023. ápr. 3. 15:23
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem próbálkozol heteroszexuális, szingli nőknél? Miért olyanokat akarsz zaklatni, akik sose fognak tőled semmi testiségre vágyni?
2023. ápr. 3. 15:25
 18/19 A kérdező kommentje:
Legalabb ne bantsal ezekkel a szavakkal. Hogy sose.
2023. ápr. 3. 16:06
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs semmi bántás, ez egy egyszerű ténymegállapítás. Ahogy te sem vonzódsz a férfiakhoz, nem ölelgeted és csókolgatod őket, ostobaság lenne ezt elvárnod egy leszbikus nőtől (vagy egy heteroszexuálistól, akivel nem vagy együtt).
2023. ápr. 3. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!