Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vajon mièrt emlegeti a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mièrt emlegeti a barátnőm?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmnek aki 28 eves már családja van. Férj ,gyerekek.. A mai napig fel sem tűnt , hogy eleg sokszor emlegeti a koleszos éveit , főleg egy lányt akivel történt köztük ez meg az. Ő heteronak mondja magát és csak a kíváncsiság vezérelte, mégis annyira beleèli magát abba amit mesél meg ahogyan meséli. Eddig azt hittem azert mesél ilyen beleèlèssel, mert mèg most sem hiszi el fiatalon miket csinált. De van egy olyan érzésem hogy hiányzik neki ez a dolog , ami akkor törtènt. Ti mit gondoltok erről ? Mivel a beszélgetésünk során erre nem gondoltam , konkrètan nem kérdeztem rá és lehet megsèrtenèm ha rákérdeznek pontosan miert emlegeti es jut eszébe ez a dolog gyakran. Lehet hogy vágyik valamire ami hianyzik az èleteből ?
2021. aug. 1. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Nyald ki szerintem tetszeni fog neki, utána csere
2021. aug. 1. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Legkozelebb kerdezd meg h hianyzik e neki. De oszinten !
2021. aug. 1. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hiányzik neki az ami a koleszba volt.Szerintem is kérdezz rá legközelebb
2021. aug. 1. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Add meg az elérhetőségét és megkérdezem én. Lehet én voltam az a lány a koliból 🤔
2021. aug. 1. 18:44
 5/6 honbandi ***** válasza:
100%
Mit sikerült megtudni tőle? Megisztok valamit amit szeret és közben megkérdezed lenne-e kedve feleleveníteni a koleszos éveket? Légyszíves szolj vissza mert drukkolunk neked!
2021. aug. 1. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
a szokásos "heteró vagyok, de azért nővel is csináltam" történet. Nem, ha nővel is csinálta, akkor nem heteró, hiába mentegeti magát, hogy ő csak kíváncsi volt.
2021. aug. 2. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!