Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyeken/bulikban miért vált ennyire lehetetlenné az ismerkedés manapság?
Pénteken egy discoban voltam, vidéki város, többnyire 20-30 közöttiek buliztak azon a helyen, meg voltak jócskán 20 alattiak is szerintem. Amit észrevettem, hogy nőkhöz odamenni, italra meghívni őket vagy táncolni velük LEHETETLEN. Minden nő közelében ott van legalább egy kan vagy akár több is. Sok olyan társaságot láttam, ahol 3 faszi 1 nő volt a felállás. Ilyen helyzetben egy józan ítélőképességekkel megáldott ember nyilván nem megy oda, mert azzal csak a bajt keresné. Egyetlen 19-20 éves csajt sikerült meghívnom egy italra, de az mindjárt kettőt kért, mert a barátnőjének is legyen mit inni. Igen, lehet mondani hogy gyökér vagyok, de meghívtak őket, utána persze eltűntek mint a kámfor. De ennek ellenére is azt látom, hogy ismerkedni bulihelyeken egyenlővé vált a lehetetlennel. Továbbá bele kell illeni egy bizonyos sablonos kinézetbe férfiként ahhoz, hogy egyáltalán ne nézzenek egy darab kulának a nők. A 18-20 éves felnyírthajú 60 kilós fiúkákkal lóg az összes nő, vagy éppen a 190 centis izomagyú bunkókkal. 177 centis sportosabb testalkattal esélyem nincs, semmi sem.
27F
Lerí, hogy nincs önbizalmad, az első visszautasításnál már a padlón vagy. Az a baj, hogy ha nincs önbizalmad, nem tiszteled magad, ha pedig nem tiszteled magad, nem fogsz tudni határokat húzni egy nőnél, ha pedig ez nincs akkor simpként fognak rád tekinteni és nem fognak tisztelni. Akit pedig nek tisztelnek a nők, azzal nem akarnak lefeküdni.
Ha valóban buliban akarsz ismerkedni, akkor még jopárszor el fognak küldeni a nők, csak sokan ott rontják el, hogy behisztiznek hogy nem jött össze nekik, amire vágytak, és feladják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!