Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyen mennyire rossz ötlet ismerkedni ha az ember párkapcsolatot szeretne?
Figyelt kérdés
Illetve mennyire rossz ötlet első randit például bulizó helyen megtartani? Mit árul el egy emberről a fentebb felsorolt szituációk?2023. márc. 9. 15:08
1/4 anonim válasza:
Én szórakozóhelyen ismerkedtem meg egy nővel, aki azóta már a feleségem.
Első randinak semmiképp se ajánlok olyan helyet, hiszen hogyan is tudnátok nyugodtan beszélgetni ha folyamatos hangzavar vesz körbe benneteket.
2/4 anonim válasza:
baromi rossz otlet, randit beszelni meg szorakozohelyre, ha elotte semmit nem beszeltetek egymassal
3/4 anonim válasza:
Igazándiból a közös érdeklődés lehet a lényeg itt. Ha te bulizós típus vagy, és bulizós partnert keresel, akkor neked tökéletes hely lenne az ismerkedésre egy buli/fesztivál/ koncert/kocsma, stb..
4/4 anonim válasza:
A mostani pasim szorakozohelyen ismertem meg. 10 eve elunk egyutt. Az elozo baratomat is szorskozohelyen ismertem meg:4 evet eltunk egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!