Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szórakozóhelyen hogyan lehet ismerkedni? Pl. meghívhatlak egy italra vagy hogyan lehetne még?
2-es, ez nagyon rossz tanács, vadidegen esetén sok nőben megfordulna, hogy nem rakott-e bele mondjuk randidrogot a kedves küldő... Én biztos nem fogadnám el.
Kérdező, szerintem csak kérdezz valamit a hellyel kapcsolatban, és ha nem vagy vak a gesztusokra, egyéb reakciókra, fogod látni, mi a helyzet, akar-e veled ismerkedni.
Köszönöm a válaszokat, alkalmazni fogom őket!
4-es: igaz már csak egy 50 millás merci kell hozzá
Én még egy számomra szimpatikus srácnak sem engedném, hogy szórakozóhelyen hívjon meg egy italra.
Ha esetleg beszélgetés közben azt érzem, egy hullámhosszon vagyunk, max elérhetőséget cserélek vele...
Szórakozóhely az extrovertáltaknak jó hely. Nekik nem is kell gondolkodni ilyen kérdéseken, amit felvetettél... természetesen jön.
Tehát te nem vagy ilyen. Neked nem való a szórakozóhely, sem időtöltésnek, sem ismerkedési helynek. Találj más helyet, ahol inkább hozzád hasonlók gyűlnek össze, illetve amit élvezel akkor is, ha nem csajozás a cél.
"kinyalhatom a picsád?"
"lehetek a papucsod?"
"kicsi a káresz, de átlag felett keresek, anyámmal élek."
"szia! Ne szaladj el nem pénz kérek!"
"sziauram..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!