Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyaroszágon mennyi 20-40 év közötti nőknél sikertelen férfi lehet?
10 ezer ? 100 ezer? Szűz?
Mi miatt lehet ez a kialakult helyzet? Túl magasak lettek a nők elvárásai? Simán lehet hogy normális, teljesen jószándékú pasasok is csak egyedül tengődnek? Akikkel mondjuk csak annyi a baj hogy 175 cm. Vagy testalkata foss, kövér. Vagy a családi körülményei miatt csak szakmunkás iskolája lett. Vagy érettségije van de nem ment egyetemre. Vagy tisztességesen dolgozik 2-400 ezer nettó jövedelemmel de az ugye kevés már 10 ből 9 nőnél. Ilyesmik?

Muszáj minden nap ez a rinya?
A kérdésed is szánalmas.

Ja gondolom választ nem fogok kapni, mert biztos szar lehet, hogy igazak van!
30as voltam

“Túl nagy elvárások”
Ki ítéli meg hogy mekkorák azok az elvárások? Te?
A párkapcsolat nem egy jótékony szolgálatát, hogy összekötöm valakivel az életem, mert az kedves/aranyos. Ennél azért több kell és ahogy írták előttem, nem vonzó a szingli anyuka lét gondolata. Inkább maradok egyedül gyerek nélkül, mint hagyjanak el gyerekkel.

Ott a pont, nem minden szingli férfinak csak ekörül forog az élete.

Magyarországi egyetemhez NEM kell pénz.
Tandíj: 0 ft állami ösztöndíj (csak legyél érdemes rá, de ez rajtad múlik)
Lakhatás: 10k koli (csak érdemeld ki a tanulmányaiddal. Vagy ha nagyon rossz szociális helyzeted, akkor azzal is kaphatsz)
Utazás a városban: 0 ft (Szegeden ingyen van, de egyébként vehetsz egy biciklit is mondjuk 20k-ért és egész tanulmányaid alatt meg van oldva a közlekedés)
Étkezés: 50-80k havonta, ha figyelsz
Egyetemen vannak tanulmányi, szociális stb ösztöndíjak
Lehet mellette dolgozni rugalmasan, adómentesen legálisan.
Egyetemre menni bárkinek van lehetősége. Csak tanulni kell meg kell egy kis ész. A többi csak kifogás.
Igaz, engem támogattak a szüleim, de sosem volt magántanárom, magamtól kerültem be, illetve dolgoztam/dolgozom mellette, tehát azt, amennyivel támogattak el se költöttem. Nem érzem azt, hogy olyan lehetőségem volt, ami másnak csupán pénzügyi helyzete miatt nem adathatott meg.

Én se diplomáztam, mert nem akartam.
De sok olyan van, aki letudná tenni csak lusta.
A fogyáshoz se feltétlen kell extra kiadás.
A sikeres diplomát és a putris között meg rengeteg átmenet van.
Akárhány sikertelen pasit ismerek nem a munkája vagy a kinézete miatt nincs nője, hanem a hülye felfogása miatt. Persze van aki igénytelen és ezért nincs nő, de ha kap tanácsot akkor csak a kifogások jönnek...
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!