Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ilyen indok miatt dobni az amugy jol halado ismerkedest?
Leirtam h ha elegem van eppen a tarskeresesbol es az eletbol akkor szeretek kivonulni a vilagbol a sajat csigahazamban. Nyugi csend egyedullet.
Erre leszolt h szar es lapos lehet az eletem.
Valaszoltam h ambivertalt vagyok ban neha inkabb intro.
Azota nem irj, torolte magat.
Most ennyire baj h nem porgok allandoan 1000el? Es h kell a nyugi a egyedullet es a csend?
Milyen szeremcsetlen!!
En tuti elhivtalak volna egy csendes egyedellevos helyre … mehettunk volna randizni a temetobe!
Vagy elhivlak egy parkba es megmondom ,h en nem megyek,hogy oromet okozzak Neked.
Lenyeg az,h elhetetlen az ilyen ember,mint a te letiltos embered.
Mert lehet ugy ertelmezni az elegem van az ismerkedesbol,h : vegre megismertelek,nem ismerkedem tovabb masokkal,mert te erdekelsz.
Szerencsepe a pesszimistak lemorzsolodnak es eltunnek az evolucio sullyesztojeben.
N
Miféle jól haladó ismerkedésről beszélsz, ha még nem is találkoztatok, csak üzengettek egymásnak?
Ez idáig egy lepkefing volt, nem jól haladó ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!