Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak indok volt a férfi részéről hogy befejezte az ismerkedést?
Szerintem csak zavarta,hogy egy ilyen kis apróság miatt felhuztad magad,oké hogy nem szeretsz mások előtt enni ilyenkor,én sem annyira,de ezen a kis viccen így kiakadni,amiben semmi sértő nem volt... nekem sem lett volna kedvem ezek után folytatni veled
22 nő
"Én nem írtam neki hogy nem akarok találkozni"
"Erre válaszként írtam hogy valóban nincs sok kedvem találkozni.
Döntsd már el mit írtál meg mit akarsz.
Egyébként egy ilyen után hogy nincs sok kedvem találkozni én is kivágtalak volna, ez lenéző, érdektelen és kb csicskáztató.
Legalább elköszönt, a nők azt sem szoktak.
Akkor milyen hisztit rendeznél, ha heti 1 nő ezt játszaná veled? Vagy mondjuk hétfőn "uuu, de jó volt az előző randi, nagyon várom, hogy szerdán találkozzunk". És kedden eltűnik kb örökre. (igen, pár randi meg több hetes beszélgetés után)
Kimennél tüntetni a parlament elé?
Amúgy kajak nem értem miért nem tudsz / mersz / akarsz enni mások előtt. Étterembe nem szoktál járni? Kollégák előtt nem eszel?
És még a férfiak sérültek :D
Amúgy rengeteg férfi igenis belefáradt az ismerkedésbe (ahogy gondolom nő is), részünkről rengeteg az előre nem várt kudarc, visszautasítás, folyamatosan kevesebb energiát tesznek a nők a kommunikációba, ismerkedésbe, mint a férfiak. A nőknek a legnagyobb gondja pedig annyi, h miért csak olyanokkal képesek szóbaállni, akik csak megdugni akarják őket. A kérdésben ott a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!