Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak indok volt a férfi részéről hogy befejezte az ismerkedést?
"Elég könnyen elengedte..."
Dehogy, ott kapálózik még szerencsétlen, írtad is, hogy rengetegszer bocsánatot kért.
Azért "farolt ki", mert már előre látta, hogy ezzel a viccel elkaszálta magát, és gondolta, megkönnyíti neked, lekoptatja magát helyetted. Hidd el, egy csomó férfi rengetegszer belefut abba, hogy lekoccolják, ő csak kedvesen beletörődött, hogy megint ez lesz, mert annyira vérmes komolyan elkezdtél hisztizni a kaja meg a vicc miatt. Méltósággal tudomásul vette, hogy elrontotta, és szépen elköszönt volna. Neked kéne most bizonyítanod, hogy rosszul látta, és szeretnéd folytatni. Ennek ellenére ő is megkeresett utána, mert rájött, hogy félreérthetett. Erre te meg ezen hisztizel. Vegyél egy nagy levegőt és döntsd el, hogy képes vagy-e vele kommunikálni rendesen. Mert abszolút semmi sincs veszve, meg nem kell itt büszkélkedni, hogy "hát ha ő csak 100 kört fut utánam, akkor az nem elég", vagy épp "a férfi dob egy nőt, akkor most meg mit akar??", mert nem dobott, csak magára vállalta a kudarcot, mert úgy érezte, nem szívesen folytatnád vele, ami eléggé következik abból, hogy azt írtad, nincs kedved találkozni.
Ő benne lenne a folytatásban, te variálsz a semmin. Ő csak óvatos és udvarias, nem akar kellemetlen, levakarhatatlan nyomulós lenni. Te jó ég, hogyhogy nem érted? Döntsd el, érdekel-e a pasi. Ezek alapján nekem nagyon szimpatikus, csak kicsit óvatos, de valószínűleg van rá oka, biztos csalódott már ő is.
"Írtam neki hogy maximum egyet kérek mert nekem kellemetlen más előtt ennem."
Ezt írtad, ugyebár.
Szerintem egy hp kategóriás nő vagy, csak nyert a srác, hogy lelépett.
Vegyél macskát magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!