Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak indok volt a férfi részéről hogy befejezte az ismerkedést?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 3 randim volt egy 30-as pasival. Nagyon kedves volt, mindegyikre hozott valami apróságot, tervezte a további randikat. Még nyárra is tervezett kettesben programot. Történt tegnap hogy a 4.randi előtt kérdezte tőlem mennyi szendvicset készítsen nekem másnapra. Írtam neki hogy maximum egyet kérek mert nekem kellemetlen más előtt ennem. Erre a válasza kicsit sértő volt, viccet csinált belőle. Olyat írt hogy akkor a kocsiba mögém ül hogy ne lássa ahogy eszem, és megkérdezte röhögő fejekkel hogy így elég romantikus lesz-e? Írtam neki hogy én ezt nem viccből mondtam, írta tudja csak próbálta oldani a dolgot. Írtam neki semmi baj nem haragszom, és ezért nem szoktam elmondani ilyen dolgokat mert van aki viccet csinál belőle. Azután leírta hogy tudja hogy megbántott és azon sem csodálkozna ha lemondanám a randit. Erre annyit írtam valóban nincs sok kedvem holnap találkozni és az hogy ismerkedés elején kellemetlen más előtt ennem gyakori dolog. Válaszolta hogy megértette, elfogadja majd tisztában van azzal hogy innentől kezdve nem sok esély van bármire,sejti hogy kettőnk között ez ennyi volt, nem fog zavarni és reméli találok egy olyan pasit aki nem akkora paraszt mint ő, majd elköszönt. Én meg csak néztem hogy ez mi mert semmi olyat nem mondtam neki hogy ennyi volt, vagy nem találkozom vele. Konkrétan úgy érzem kiadta az utam egy mondvacsinált okkal. Életembe nem futottam bele ilyenbe és érdekelne más véleménye hogy ez mi volt? (semmi testi dolog nem történt köztünk csak puszi, tudta hogy nem azonnal lefekvős nő vagyok)2021. ápr. 4. 11:49
11/59 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os. Miután leírja hogy nem lenne meglepve ha lemondanám a randit?
Szerintem a számba adta hogy ne legyen randi én előtte fel se hoztam ezt.
2021. ápr. 4. 12:17
12/59 anonim válasza:
"Szerintem a számba adta hogy ne legyen randi én előtte fel se hoztam ezt."
Tehát ha a másik azt hiszi, hogy megbántott akkor véletlenül se tisztáznád és közlöd hogy semmi baj, te szívesen taliznál hanem bevágsz egy ilyen végtelenül lenéző beszólást hogy nincs sok kedved hozzá. Teljesen logikus volt hogy eztuán leépített. Ha a másiknak nincs sok kedve velem találkozni, akkor én nem győzködöm.
13/59 A kérdező kommentje:
Természetesen tudok enni más előtt csak nem azonnal. Kell egy kis idő mindig. Sok emberrel találkoztam aki ugyanilyen, csak akkor tud rendesen enni a másik előtt ha már jobban ismeri.
2021. ápr. 4. 12:22
14/59 anonim válasza:
Ez érthető kérdező és nincs ezzel semmi baj, a baj azzal van hogy próbált humorizálni, te ezt mereven, fagyosan reagáltad le, és amikor ő megijedt hogy elrontott valamit meg is erősítetted ebben és benyomtad hogy nincs kedved vele találkozni. Ő is eltúlozta némileg de ez a te kommunikációdon bukott meg egyértelműen.
15/59 anonim válasza:
Nyilván annyira nem tetszettél neki hogy elfogadja a karót nyelt stílust! De még mindig jobb hogy korán kibukott a dolog. Gondolj bele ha kinyitnak az éttermek és el akar hívni valahova, na hallod ott mi lett volna ,csak nézted volna ahogy eszik vagy a fal felé fordulsz falatozni.Ezért kár volt elcseszni, manapság nem sok olyan fiú van aki figyel rád , kedveskedni akar és szendvicset készít neked 3 randi után. Ha kérsz egy bureszt dobj egy üzit!
16/59 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es. Tudta hogy megbántott érezte hogy túltolta. Mondta is. Válaszoltam neki hogy nem haragszom. Írta hogy köszöni de ő haragszik magára mert nem kellett volna ebbe belemennie és ezután nem csodálkozna ha lemondanám a randit. Erre mi a búbánatot lehet mondani egy pasinak? Utána meg magyarázkodik amikor tényleg kiakadok az elbúcsúzó szövegein hogy azért írta mert azt hitte ennyi volt. Mert azt hiszi rólam hogy egy ilyen kis semmiség miatt tényleg kiadom az útját és ezt megelőzve lepattint. Ezzel sincs baj egyébként de ne egy kis semmi indokot keressen, legalább 39 évesen legyen benne annyi hogy nem ilyen: te jó vagy, örülök ennek a 3 napnak szöveget ír.
2021. ápr. 4. 12:32
17/59 A kérdező kommentje:
Egyébként hetente 1szer találkoztunk és 2 naponta hívott fel. Annyira azért nem volt oda értem. Mellesleg elég sokat beszélt az exéről akivel 4 évig voltak együtt. Külsőleg barátaim szerint én jobban nézik ki mint ő, neki egy foga hiányzik elöl és kissé elhízott. Arra gondoltam még hogy esetleg az volt neki a baja hogy nem feküdtem le vele a harmadik randin mert eléggé mondogatta hogy ő ölelkezős, puszilkodós fajta.
2021. ápr. 4. 12:38
18/59 anonim válasza:
De ugye békénhagytad és nem zaklatod tovább? Még hátha talál normális nőt.
19/59 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát senki nem zargat húsvétkor !
20/59 anonim válasza:
Te nem akartad ezt a pasit most mit magyarázkodsz itt.
Nem kötelező olyannal leni akit nem akarsz
és neki se kötelező veled ismerkednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!