Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megismertek jobban egy vonzó pasit, akkor a kettőből melyik nagyobb indok arra hogy NE érdekeljen tovább?
30 évesről lenne szó:
1) kiderülne róla szűz, de először nemtudtad mert végképp nem látszik a viselkedésén, stílusán, vonzó is.
2) egy barátnőd beköpné vele is lefeküdt az a pasi meg még minimum 20 csajjal.
Az 1-es alap esetben zavarna, de lehet túllendülnék rajta. A 2.nagyon helyzetfüggő. Mert ha egy barátnőmmel egyszer lefeküdt 10 éve és nem is tudta a pasi, hogy nekem az a nő barátnőm, viszont én meg jól kijövök a pasival, akkor mi van?
Nem minden fekete-fehér.
A 2.-es ami miatt nem kezdenék vele. Valószínüleg a barátnőm után én is csak egy strigula lennék.
Az 1.-es tulajdonság nem zavarna.
Alapjában egyik sem lenne indok, de mindkettőben van ami elgondolkodtatna.
30 évesen ha szűz, hiába jóképű és jó fej, valószínűleg mélyebben megismerve van probléma a természetével. Persze nem feltétlen biztos.
A kettesnél meg attól függ, hogy mikor volt ilyen nőfaló. Korábban vagy még mindig. Ha még mindig, akkor félő lenne, esetleg egy kapcsolatban sem tudna leállni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!