Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen reménytelen ez a Badoo?
Nézegetek profilokat, egyikhez ki van írva, nem dohányzó, erre a fotón: szivarral...
Másik kiírja, amúgy kapcsolatban van. Én kérek elnézést? XD
Harmadik. Csak megnéztem, nem is szavaztam rá, erre rámír...
Mindig azt mondják nekünk nőknek, hogy csak szűrnünk kell jól, de hát mi alapján? :(
Lehet hogy magasak az elvárásaim, de hát kölcsönösen nem jöttünk be egymásnak. 10 évig kínlódott több műszaki egyetemen, mire feladta és valami más egyetembe kezdett, és teljesen ki volt akadva, hogy én a PhD-m csinálom, még lakást is tudtak venni nekem a szüleim. Én ezzel nem szoktam kérkedni, nem tehetek róla, de nyilván hálás vagyok a szüleimnek, hogy segítettek. Viszont jelenleg extra tanítással együtt keresek 250 ezer forintot. Hiába a saját lakás, én sem élek fényűző életet, mert ez még nyaralni is kevés, más, fontosabb dolgokra kell félretennem inkább.
Szóval én őszintén szerintem tudni, mire kell ennyire irigykedni. Ugyanakkor a magyar megkeseredettség egy nagyon szomorú dolog. Rengetegen nem fognak saját ingatlanhoz jutni, mert egyszerűen nincs hogyan.
Az meg már talán az "en bajom" ha egy ideje megválogatom az ismerősi köröm, akik nem éreztetik velem, hogy mennyire irigyek, vagy nem akarnak szándékosan sot hinteni azon részeimbe, amik fájnak.
Mert voltam én eleget toxikus körökben, ehelyett inkább maradok egyedül.
Járok amúgy pszichológushoz, de váltanom kellene, mert a magányosságom elintezi annyival, hogy senki se fog az ajtón kopogtatni, nekem kell elmennem bulizni vagy kinyújtanom a kezem mások felé, ha akarok magam köré embereket.
De ha ennyire béna vagyok ebben, akkor szerintem ez nem lesz megoldás, hogy ajtóstul rontok a házba, mert iszonyatos szorongással tölt el, ami másoknak természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!